Česká unikátní metoda přírodní konzervace sirupů

Vážené novinářky, vážení novináři,


přijměte pozvání na tiskovou konferenci spojenou s představením unikátní technologie přírodní konzervace pomocí silic z růží. V rámci výzkumu tento způsob uchování použil vůbec poprvé na světě tým odborníků z Výzkumného ústavu rostlinné výroby v Praze, v čele s renomovaným botanikem doc. Ing. Romanem Pavelou, Ph.D. Na trh tak přichází unikátní sirup Kitl Syrob Růžový květ v limitované edici.


Křest sirupu a jeho představení se uskuteční v pátek 5. února 2021 v 10:00 hodin, v prostorách Výzkumného ústavu rostlinné výroby v Praze (Drnovská 507/73, Praha 6 - Ruzyně), kde budete mít možnost jako první tento unikátní sirup i ochutnat! Současně se dozvíte rovněž podrobnosti o ojedinělém výzkumu aplikovaném při jeho výrobě.

Novou technologii konzervace i nový sirup představí:

● doc. Ing. Roman Pavela, Ph.D. (Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha)

● Ing. Martin Žabka, Ph.D. (Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha)

● Ing. Milan Houška, CSc. (Výzkumný ústav potravinářství Praha).


Těšíme se na setkání s vámi. Svou účast prosím potvrďte nejpozději do pondělí 1. února na e-mail: fialova@kitl.cz.


Kontakt pro více informací:

Kateřina Fialová

Marketing

Telefon: 601 142 818

E-mail: fialova@kitl.cz

www.kitl.cz

Klíčová slova ČR-nápoje-zdraví-věda-trh-média-firmy-Kitl

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Zdravotnictví
Věda, vzdělávání a školství
Potraviny, gastronomie
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.