Vážené novinářky, vážení novináři,
přijměte pozvání na tiskovou konferenci spojenou s představením unikátní technologie přírodní konzervace pomocí silic z růží. V rámci výzkumu tento způsob uchování použil vůbec poprvé na světě tým odborníků z Výzkumného ústavu rostlinné výroby v Praze, v čele s renomovaným botanikem doc. Ing. Romanem Pavelou, Ph.D. Na trh tak přichází unikátní sirup Kitl Syrob Růžový květ v limitované edici.
Křest sirupu a jeho představení se uskuteční v pátek 5. února 2021 v 10:00 hodin, v prostorách Výzkumného ústavu rostlinné výroby v Praze (Drnovská 507/73, Praha 6 - Ruzyně), kde budete mít možnost jako první tento unikátní sirup i ochutnat! Současně se dozvíte rovněž podrobnosti o ojedinělém výzkumu aplikovaném při jeho výrobě.
Novou technologii konzervace i nový sirup představí:
● doc. Ing. Roman Pavela, Ph.D. (Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha)
● Ing. Martin Žabka, Ph.D. (Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha)
● Ing. Milan Houška, CSc. (Výzkumný ústav potravinářství Praha).
Těšíme se na setkání s vámi. Svou účast prosím potvrďte nejpozději do pondělí 1. února na e-mail: fialova@kitl.cz.
Kontakt pro více informací:
Kateřina Fialová
Marketing
Telefon: 601 142 818
E-mail: fialova@kitl.cz