Zažehněte jiskru vzájemné vášně s novými vůněmi Attraction Desire od Avonu!

Vůně Attraction Desire pro ni a pro něj jsou nejnovějším přírůstkem do řady vůní Avon Attraction. Ta je určena zejména pro páry a v uplynulých pěti letech uvedla již čtyři svůdné sady. Jakožto lídr na trhu s vůněmi Avon stále vyvíjí nejrůznější inovace, aby mohl své zákazníky překvapit a vyvolat v nich touhu pomocí smyslných přísad.

Svátek všech zamilovaných je za dveřmi a Avon letos pro všechny opilé láskou připravil novou kolekci vůní, díky kterým se každé setkání promění v nadpozemský zážitek. Nové vůně Attraction Desire obsahují opojný elixír šťavnaté černé třešně a svůdné ambry, která dodává odvážný a neodolatelný element pokušení oběma vůním z dvojice Attraction Desire: Attraction Desire pro ni a Attraction Desire pro něj. Pokud byste tedy měli pocit, že vaše jiskra vyhasíná, zažehněte ji znovu! Duo Attraction Desire okouzlí každého, kdo si troufne podlehnout pokušení a přičichnout si.

Tvůrkyně stojící za těmito opojnými vůněmi je rumunská odbornice na výrobu vůní Gabriela Chelariu, která se při své tvorbě nechává často inspirovat přírodou. V roce 2014 se Chelariu připojila k mentorce Honorine Blanc jakožto parfumérka pro společnost Firmenich a parfumérskému řemeslu naprosto propadla.

"Pro dámskou i pánskou vůni Attraction Desire byly inspirací pocity nadšení a touhy, které všichni zažíváme, když se nám podlamují kolena při pomyšlení na našeho milence či milenku. Díky zakomponování kontrastujících ale známých tónů vytváří vůně explozi silných prožitků, které pociťujeme, když jsme zamilovaní. Obě vůně podněcují emocionální prvek vzrušení a potěšení, vedoucí k následné touze," uvádí Gabriela Chelariu.

Složení vůní:

Attraction Desire for Her (orientální vanilková ambra): lákavá vůně se svůdnou esencí černé třešně, po níž následuje smyslný arabský jasmín a zanechává trvalý dojem se zlatou ambrou.

Attraction Desire for Him (kořeněné dřevo): tato vůně začíná odvážně s nádechem neodolatelné černé třešně a láká kosatcem. Končí smyslnou notou ambry, která ve vás zanechá pocit chtíče.

Řada vůní Attraction Desire od Avonu je k dostání u zástupkyň společnosti Avon. Zakoupit si je můžete také online na www.avon.cz .

EDP 50ml - doporučená cena 800,00 Kč.

Společnost Avon je průkopníkem v tomto voňavém oboru, byla založena na prodeji parfémů v roce 1886. Nyní je připravena obohatit svoji úspěšnou řadu vůní Attraction o novou vzrušující dvojici Attraction Desire - vůně, které přináší nové lákavé tóny k zažehnutí vášně. Zákazníci se tak můžou těšit na rozsáhlou televizní kampaň představující tuto vášnivou dvojici vůní, stejně jako na soutěže o nové Attraction Desire for Her & Him a neunikne jim ani na sociálních sítích, kde bude uváděcí kampaň podpořena spoluprací s vybranými influencery.

O společnosti AVON

Kosmetická společnost AVON je součástí globální společnosti Natura & Co a již 135 let zlepšuje životy žen prostřednictvím krásy... stále v tom pokračuje avšak moderněji! Přináší inovace, spojuje lidi, podporuje ženy, vnímá všechny podoby krásy. Slaví sílu žen po celém světě, podporuje je v objevování vlastního potenciálu a překonávání výzev. Překvapuje vás to? Přidejte se - #WatchMeNow #SledujteMe #AvonIsChanging #AvonSeMeni. AVON je zastánce toho, na čem skutečně záleží. Právě sílu krásy využívá k vytvoření lepšího světa pro ženy. Pozorně naslouchá potřebám žen a je hlasem jejich tužeb. Věří v lepší svět pro ženy, který bude lepším světem pro všechny.

Bojuje za zdravá prsa, protože rakovina prsu je jedním z nejčastějších onkologických onemocnění u žen, proto AVON věnoval více než 20 mil. dolarů na screeningové programy. Stejně bojuje i proti domácímu násilí, kterému čelí 1 ze 3 žen. Dosud pomohl již 14 mil. žen trpícím domácím násilím. Celosvětově společnost AVON předala více než 1 miliardu dolarů na projekty související se zdravím a bezpečím žen. Za posledních 20 let zaregistrovala více než 750 patentů a výrobky z jejího portfolia získaly více než 300 ocenění za poslední 3 roky. Věděli jste, že každou sekundu se po světě prodají 3 rtěnky, 7 parfémů a 2 výrobky pleťové péče značky Anew? Dobře známé a oblíbené značky jsou ANEW, mark., AVON TRUE, Planet Spa, Nutra Effects, Avon Care či Advance Techniques. Více o společnosti, aktivitách a výrobcích AVON se dozvíte na www.avon.cz a facebookovém profilu AVON Česká republika.

Kontakt:

Aneta Oščádalová

e-mail: aneta.oscadalova@avon.com

Klíčová slova ČR-kosmetika-trh-firmy-Avon

Obchod, marketing
Chemický a farmaceutický průmysl
Média, společnost a životní styl