Společnosti PureCircle a Almendra urovnaly patentový spor ve Spojených státech amerických

Podařilo se dosáhnout mimosoudního vyrovnání

Společnosti PureCircle a Almendra mimosoudně urovnaly ve Spojených státech amerických patentový spor, který se týkal produktů značky Steviarome® firmy Almendra a jejich užívání.

Ke dni 31. prosince 2020 společnosti PureCircle a Almendra dobrovolně ukončily všechny spory týkajících se nároků obou stran a všechny protinároky tak následně zanikly.

Součástí vyrovnání je podpis licenční smlouvy mezi firmami Almendra a PureCircle, na jejímž základě může společnost Almendra i nadále prodávat své chuťové přísady Steviarome® po celém světě. Všechna ostatní ustanovení této smlouvy jsou důvěrná.

Dotazy:

Jackson Pillow, manažer firmy PureCircle pro komunikaci

Email: Jackson.Pillow@purecircle.com

Telefon: +1 (630) 256 8394

Kimberly Hunter, finanční ředitelka firmy Almendra

Email: Kimberly.H@almendra.com

Telefon: +1 (708) 926-5403

O společnosti PureCircle

PureCircle je přední výrobce a inovátor v oblasti skvěle chutnajících sladidel na bázi stévie a modifikátorů chuti. Firma své produkty dodává globálnímu nápojářskému a potravinářskému průmyslu. Společnost PureCircle má své vlastní výzkumné a vývojové centrum, které vyvíjí skvěle chutnající a velmi kvalitní potravinářské přísady na bázi stévie.

Firma spolupracuje s farmáři, kteří pěstují různé druhy stévií a s nápojářskými a potravinářskými společnostmi, které chtějí zlepšovat kvalitu svých produktů s nulovou či nízkou kalorickou hodnotou a využívat geneticky neupravené rostlinné přísady.

Další informace získáte na webové stránce www.purecircle.com

O společnosti Almendra

Almendra je soukromou společností, která dodává přírodní sladidla a chuťové přísady výrobcům potravin a nápojů s cílem zlepšit chuť a kvalitu potravinářských výrobků.

Díky týmové práci, inovacím, duševnímu vlastnictví a know-how firma vyvíjí a dodává kvalitní chuťové přísady a sladidla, které uspokojí nároky zákazníků na potraviny a nápoje se sníženým obsahem cukrů.

Firma Almendra sídlí v Singapuru a své produkty vyrábí v Thajsku, odkud je dodává zákazníkům do celého světa.

Více informací o společnosti Almendra najdete na webové stránce www.almendra.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1423029/Almendra_Logo.jpg

Klíčová slova Singapur-USA-právo-trh-potraviny-PureCircle-Almendra