Díky projektu „China Bookshelf" firmy CRRC vzniknou v Austrálii čínské kulturní knihovny

Firma CRRC Corporation Limited (dále jen „CRRC", burzovní index 1766.HK), jeden z největších výrobců zařízení pro železniční dopravu na světě, dovezla v prosinci loňského roku do australského Melbourne více než 575 knih z oblasti literatury faktu, které čtenářům představují Čínu z mnoha různých úhlů pohledu. Tato dodávka je součástí projektu „China Bookshelf (Čínská knihovna)" firmy CRRC, jehož cílem je podporovat kulturní výměnu mezi Čínou a Austrálií a posílit vzájemnou důvěru mezi oběma zeměmi.

V rámci projektu China Bookshelf vzniknou mini knihovny se zaměřením na Čínu a čínskou kulturu z celého světa. Knihy budou k dispozici nejen zaměstnancům CRRC, ale také veřejnosti mimo Čínu. 275 knih, které byly do Austrálie v rámci této první dodávky dovezeny, bude k dispozici v zaměstnaneckých saloncích ve firmě CRRC Times Electric v Melbourne a zbylých 300 knih si mohou občané vypůjčit z místní knihovny.

Knihy, které byly do tohoto projektu vybrány, vydala přední čínská nakladatelství a týkají se širokého spektra čínských kulturních okruhů a také představují čínskou železniční dopravu. Tato mini knihovna čtenářům nabídne informace o staré a moderní Číně a v knihách se mohou dozvědět více informací o zvycích, tradicích, historii, architektuře, zeměpisu, filozofii, politice i společnosti. Hlavním smyslem tohoto projektu je posílit přátelství a porozumění mezi čínským a australským lidem.

„Firma CRRC podporuje různorodou a inkluzivní firemní kulturu, která je založena na otevřené komunikaci," řekl Liou Chua-lung, předseda představenstva firmy CRRC.

Projekt China Bookshelf je důkazem úsilí, které firma CRRC věnuje budování kultury integrity a odpovědnosti, ve snaze eliminovat kulturních konflikty na základě hledání společných základů a kulturní integrace s místními zaměstnanci a obyvateli.

Od roku 2018 firma CRRC spustila celou řadu aktivit na podporu kulturní výměny v Austrálii, jako jsou například den otevřených dveří (Open Day) ve firmě Morwell nebo sponzoring místních basketbalových zápasů. Firma CRRC rovněž hledá příležitosti ke spolupráci s australskými univerzitami v oblasti výroby, managementu a vědeckého výzkumu.

Na základě aktivní spolupráce s místními partnery se firma CRRC snaží uplatňovat strategii sdílených zájmů a spolupracovat s místní samosprávnou, podnikateli i komunitami v oblasti harmonického rozvoje.

Více informací najdete na webové stránce CRRC nebo na firemních sociálních sítích Facebook, Twitter, Instagram a YouTube.

O společnosti CRRC

CRRC (CRRC Corporation Limited) je jedním z největších světových výrobců zařízení pro železniční přepravu. Za rok 2019 společnost dosáhla tržeb ve výši 229,01 miliard čínských jüanů. Firma své produkty a služby poskytuje ve více než 100 zemích a regionech celého světa a má 15 mezinárodních středisek výzkumu a vývoje. Společnost CRRC má výrobní závody v mnoha zemích, včetně, mimo jiné, ve Spojených státech amerických, Austrálii, Jihoafrické republice, Malajsii, Turecku a Indii. V roce 2019 se firma CRRC umístila na 359. místě v žebříčku 500 největších světových firem časopisu Fortune (Fortune Global 500).

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1418561/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1418562/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1418563/3.jpg

KONTAKT: Emma Zhou, zixuanz@outlook.com, +86 139 1024 5713