FDA schválila přenosné izolační kóje sRoom firmy JUD care

JUD care, přední technologická firma v oblasti chytrých řešení pro medicínu a zdravotní péči, oznámila, že Úřad pro schvalování léčiv a potravin (FDA) Spojených států amerických, schválil její přenosné izolační kóje sRoom (dále jen „sRoom"), revoluční řešení pro izolaci pacientů, které nemocnicím umožňuje rychle zřídit nouzové izolační prostory.

Schválení přenosné izolační kóje sRoom úřadem FDA, představuje významný mezník a důležité ocenění spolehlivosti a účinnosti tohoto řešení a současně představuje další krok ke globálnímu rozšíření kójí sRoom. V současné době probíhá rovněž schvalovací proces pro brazilský a ruský trh.

„V době, kdy celý svět stále bojuje s pandemií COVID-19, firma JUD care pevně věří, že naše inovativní řešení sRoom pro izolaci pacientů, se v tomto boji může stát účinným nástrojem," říká Che Wej, provozní ředitel firmy JUD care. „V souladu s naším posláním 'Dostat do zdravotnictví technologie a obchod', se snažíme nabízet účinná, spolehlivá a vysoce kvalitní řešení. Schválení našeho řešení ze strany úřadu FDA je důležitým prvním krokem, který pomůže americkým poskytovatelům zdravotní péče a zdravotnickým zařízením zastavit šíření viru a nabídnout pacientům po celé zemi lepší a kvalitnější zdravotní péči."

Firma JUD care již představila svůj Mezinárodní partnerský program, který má pomoci představit řešení sRoom organizacím po celém světě. Mobilní izolační kóje sRoom nabízí podtlakovou komoru pro jednoho pacienta o výměře více než 6 metrů čtverečních, kterou lze postavit za pouhých 10 minut. Díky tomu je skvělou volbou pro nouzové situace, zejména pro případy infekčních či respiračních onemocnění. Navíc se jedná o vysoce flexibilní řešení, které lze snadno a rychle sestavit a po použití lze krycí plachtu jednoduše vydezinfikovat, složit a uskladnit pro případné další použití.

Díky tomu, že dokáže zajistit okamžitou izolaci pacienta a účinnou kontrolu infekce, pomáhá řešení sRoom zvýšit produktivitu práce zdravotnických a lékařských pracovišť v této krizové době. Vzhledem ke své funkčnosti a vysoké spolehlivosti se jedná o výhodnou jednorázovou investici, která nabízí řadu různých možností využití.

O společnosti JUD care

Společnost JUD care je jednou z předních technologických společností v oblasti chytrých řešení pro medicínu a zdravotní péči. Firma JUD care sídlí v čínském Šen-čenu, má své vlastní oddělení výzkumu a vývoje a rozvinutou prodejní a servisní síť. Firma zaměstnává více než 1400 zaměstnanců a své produkty a služby dodává do více než 3000 nemocnic ve 30 provinciích po celé Číně a také do více než 35 zemí a regionů na celém světě.

Pro získání dalších informací navštivte webové stránky https://s-room.clearofchina.com/ nebo nás sledujte na sociálních sítích https://www.linkedin.com/company/judcare/ či https://twitter.com/JUDcare

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1418766/image_1.jpg

KONTAKT: Alice Zhang, 0086-158-8940-3981, zhangyan2@clearofchina.com