Dokument CMG ukazuje vedoucí úlohu prezidenta Si Ťin-pchinga v boji proti COVID-19 a chudobě

Nový dokumentární film mediální skupiny China Media Group (CMG) ukazuje, jak se Čína, pod vedením prezidenta Si Ťin-pchinga, vypořádala s mimořádnou situací a problémy, které přinesla pandemie COVID-19.

První díl tohoto dvoudílného dokumentárního filmu ukazuje úsilí, které Čína vyvíjí v oblasti podpory širší globální spolupráce v boji proti pandemii COVID-19 a přináší například rozhodné výzvy prezidenta Si Ťin-pchinga ke světovým zdravotnickým autoritám ohledně poskytování nouzových dodávek potřebným zemím a také kvůli zajištění globální dostupnosti očkování.

Druhý díl filmu ukazuje, jak prezident Si Ťin-pching vedl čínský lid při překonávání problémů, které přinesla pandemie COVID-19 a jak Čína plní svůj ambiciózní cíl vymýtit do konce roku v celé zemi chudobu.

Tento film ukazuje odhodlání prezidenta Si Ťin-pchinga v boji proti chudobě a ukazuje další kroky, které Čína hodlá na poli boje proti chudobě podniknout, navzdory překážkám a problémům, kterým v době této globální krize musí čelit.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=Jo-ZUz5Z5Co

KONTAKT: Gloria Cheng, +86 18914765756, gloriacheng@guruonline.com.cn