Společnost Plintron získala licenci virtuálního mobilního operátora (MVNO) pro Rusko

Společnost Plintron získala v Rusku licenci virtuálního mobilního operátora (MVNO), kterou jí udělili Federální agentura spojů Rosvjaz, Telekomunikační úřad a Ministerstvo digitálního rozvoje Ruské federace.

Společnost Plintron se těší na další expanzi na konkurenčním ruském trhu, kde žije 150 milionů obyvatel, přičemž 10 milionů z nich využívá služeb virtuálních mobilních operátorů (MVNO). Firma Plintron své mobilní služby začne v Rusku nabízet v průběhu prvního čtvrtletí roku 2021.

O společnosti Plintron

Společnost Plintron je světová jednička v oblasti poskytování komunikačních služeb CPaaS a také největším nadnárodním poskytovatelem komunikačních řešení MVNE a MVNA. Firma poskytuje telekomunikační služby, služby SaaS (software jako služba) a TaaS (testování jako služba) mobilním operátorům (MNO), virtuálním mobilním operátorům (MVNO), firmám i koncovým zákazníkům, kteří chtějí využívat služeb internetu věcí (IoT). Firma Plintron provozuje mobilní sítě ve 30 zemích, na 6 kontinentech a má tým více než 1000 odborníků na telekomunikace. Celosvětově firma Plintron spustila již více než 120 virtuálních mobilních sítí a její služby využívá více než 140 milionů předplatitelů.

Navštivte webové stránky www.Plintron.com

Kontakt pro média:

Shamik Biswas

marketing@plintron.com

+91-7358172223

Klíčová slova Rusko-komunikace-Plintron

země bývalého SSSR bez Pobaltí (sp)

IT, telekomunikace