Vysoce výkonné fotovoltaické panely MaxSpan EastWest™ firmy GameChange Solar s fixním náklonem vynikají vysokým poměrem GCR (94 %) a těší se velké oblibě u zákazníků

Společnost GameChange Solar dnes oznámila, že její zákazníci stále častěji ve svých projektech vyžadují používání solárních panelů MaxSpan EastWest™ s fixním náklonem, které firma GameChange Solar vyrábí a dodává. Díky vysokému poměru GCR (94 %), konkurenceschopné ceně a odolné ocelové konstrukci s vysokou pevností jsou panely MaxSpan EastWest™ s fixním náklonem skvělou volbou pro provozovatele fotovoltaických elektráren, kteří požadují vysoký výkon.

Derick Botha, obchodní ředitel firmy GameChange Solar, řekl: "Panely MaxSpan EastWest™ s fixním náklonem firmy GameChange Solar nabízí vyšší výkon v kWh než fotovoltaické moduly s trackery a jsou navíc podstatně levnější. Díky tomu představují panely MaxSpan EastWest™ s fixním náklonem pro zákazníky skvělou alternativu ke klasickým modulům s trackery."

Kontaktní osoba pro dotazy médií:

Derick Botha

tel. +1 (302) 528-2125, e-mail: derick.botha@gamechangesolar.com