Firma OpenGate Capital podepsala smlouvu o koupi společnosti Kongsberg Precision Cutting Systems od skupiny Esko-Graphics BV

OpenGate Capital, globální investiční firma, dnes oznámila, že podepsala smlouvu o akvizici společnosti Kongsberg Precision Cutting Systems (dále jen „Kongsberg“), výrobce přesných digitálních řezacích stolů, od skupiny Esko-Graphics, globálního poskytovatele integrovaných softwarových a hardwarových řešení pro široko formátové obrábění, obalové materiály a štítky. Podmínky smlouvy nebyly zveřejněny a akvizice - v souladu s ustanovením platných zákonů - podléhá splnění požadovaných informačních povinností a schválení ze strany úřadů, zaměstnaneckých organizací.

Firma Kongsberg je špičkovým výrobcem a dodavatelem přesných digitálních řezacích strojů a dodavatelem souvisejícího spotřebního materiálu a služeb. Společnost Kongsberg byla založena v roce 1995 a dodává produkty pro vysoce přesné čisté, vysokorychlostní řezání obalových a reklamních materiálů a štítků. Společnost má přibližně 400 zaměstnanců ve svých závodech v Gentu (Belgie), Brně (Česká republika) a Kongsbergu (Norsko).

Andrew Nikou, zakladatel a generální ředitel firmy OpenGate Capital, řekl: „Těší mě důvěra společnosti Esko, která nám poskytla příležitost ke slibné investici v sektoru obalových materiálů. Těšíme se na to, až přivítáme všechny zaměstnance firmy Kongsberg v naší nadnárodní společnosti a na jejich pomoc a podporu při plnění stanovených cílů a dalšího úspěšného růstu naší firmy.“

O společnosti OpenGate Capital

OpenGate Capital je globální investiční firma, která se specializuje na akvizice a provozování firem z různých oborů. Naším cílem je vytvářet nové hodnoty díky zlepšování produktivity práce, zavádění inovací a posilování růstu. Firma OpenGate Capital byla založena v roce 2005, sídlí v kalifornském Los Angeles a má evropskou kancelář ve francouzské Paříži. Odborníci z firmy OpenGate mají znalosti, dovednosti a schopnosti potřebné pro akvizice, integrace, provoz a budování úspěšných firem. Firma OpenGate Capital dosud prostřednictvím svých investičních fondů a akvizic koupila více než 30 společností po celé Evropě a Severní Americe, a to s využitím různých nástrojů, jako jsou firemní odkupy, manažerské odkupy nebo zvláštní transakce s fyzickými osobami. Více informací o firmě OpenGate najdete na webové stránce www.opengatecapital.com.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201215005209/en/

OpenGate - kontakt pro média

Prosek Partners

Email: Pro-opengate@prosek.com

Alanna Chaffin

ředitelka pro komunikaci a vztahy s investory

Email: AChaffin@opengatecapital.com

Telefon: +1 (310) 432-7000

OpenGate Business Development Contact

Joshua Adams

Email: jadams@opengatecapital.com

Telefon: +1 (310) 432-7000

Zdroj: OpenGate Capital

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-trh-průmysl-OpenGate Capital

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Obchod, marketing