MBA studium od Ježíška

Poukaz na MBA studium ocení všichni, kterým záleží na profesním rozvoji. FOTO: Institut CEMI

Celé studium lze absolvovat 100% online, ale součástí je i nepovinné úvodní setkání. FOTO: Institutu CEMI Institut CEMI má již více než 1800 studentů od roku 2011. FOTO: Institut CEMI

"Milý Ježíšku, letos jsem byl(a) opravdu moc hodný(á) a přál(a) bych si dostat něco skvělého, originálního a smysluplného. Něco, co mě připraví do dalšího profesního života a zvýší to mou konkurenceschopnost na trhu práce. Něco, co mi vydrží na celý život!"

Pravda, takový dopis Ježíškovi asi jen tak za oknem svých blízkých nenajdete, protože už odrostli dětským botičkám a Ježíškovi nepíšou. Pokud jste ale přesvědčení, že kdyby Ježíškovi psali, stálo by v jejich dopise něco podobného, pak jste na správném místě - darujte MBA studium na institutu CEMI!

Proč vybrat CEMI?

Manažerský institut CEMI má zázemí jednoho z nejvýznamnějších a největších poskytovatelů MBA studia ve střední Evropě. Programy studia jsou 100% online - není tedy důvod kamkoli dojíždět a nehrozí ani přerušení či omezení výuky kvůli zhoršené epidemiologické situaci. Každý studijní program je nastaven tak, že umožní pod dohledem zkušených lektorů studovat i těm nejvíce pracovně vytíženým.

CEMI se také pyšní prestižní mezinárodní akreditací se statusem Premier Institution od britské akreditační autority ASIC (Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities). ASIC tuto akreditaci uděluje po splnění velmi náročných kritérií, která se týkají kvality výuky, lektorů a vzdělávacích postupů, a institut CEMI ji získal jako první ve střední Evropě.

Proč vybrat MBA?

Důvodů, proč volit MBA studium, existuje hned několik.

Finanční přínosy

Finanční přínosy jsou jeden z nejlépe měřitelných přínosů. Díky dokončenému MBA studiu zvýšíte roční příjem do své kasičky v průměru o 38 688 Kč, na manažerské nebo ředitelské úrovni dokonce téměř dvojnásobně. Chcete-li obdarovat podnikatele, tak i tady hovoří čísla jasně - roční nárůst obratu v podnikání o 22 % v prvním roce po absolvování.

Kariérní rozvoj

Plánujete darovat poukaz někomu, kdo je v zaměstnaneckém poměru? Dobře děláte - jeho hodnota pro firmu se samozřejmě zvýší. Je to někdo, kdo přemýšlí o změně zaměstnání? Výborně - konkurenceschopnost na trhu práce se totiž posune směrem nahoru.

Praktické znalosti a dovednosti

"Nejsem studijní typ, ve škole mi to nikdy moc nešlo." To nevadí, protože MBA studium je výrazně zaměřeno právě na praxi a její rozšiřování ve zvoleném oboru. Studiem jednotlivých předmětů totiž získáváte možnost průběžně konzultovat reálné problémy, případy a situace z vaší praxe s lektory - experty na danou problematiku, a v rámci těchto konzultací pod jejich odborným vedením zpracovat u každého předmětu jejich řešení formou prakticky orientované případové studie (seminární práce). Výstupem z absolvování každého předmětu je tedy cenný dokument ihned dále použitelný ve vaší firmě či zaměstnání, s vysokou přidanou hodnotou díky privátním konzultacím s odborníkem.

Ostatní benefity

Studium MBA přináší i další benefity, jako je například větší rozhled a orientace v problematice, hlubší pohled na problémy z oboru či využití získaných znalostí v praxi. Mezi nezanedbatelné přínosy pak patří také zvýšení prestiže a uznání, osobnostní rozvoj a posílení sebedůvěry absolventů.

I Ježíška mohou zajímat čísla

Tak tady jich pár je:

- 91 % absolventů CEMI říká, že do MBA studia se vyplatí investovat,

- 57 % absolventů rozšířilo díky studiu své profesní kontakty,

- 58 % absolventů získalo lepší pozici ve firmě, kde pracovali, a to do dvou let po absolvování.

Kompletní přínosy absolvování MBA studia na institutu CEMI dle průzkumu agentury STEM/MARK najdete zde.

Jak darovat poukaz?

A co vlastně může Ježíšek vložit do obálky? Dárkové poukazy v hodnotě od 10 000 Kč do 50 000 Kč umožní odečíst hodnotu poukazu od ceny studia. Cena poukazů je zlevněná o 50 % - 70 %. Čím vyšší hodnota poukazu, tím vyšší je sleva na jeho zakoupení. Poukazy lze uplatnit na všechny varianty studia, nejsou vázané na konkrétní jméno a jsou platné do 31. prosince 2021. Nelze je sčítat - jeden student uplatňuje pouze jeden poukaz. Poukaz obdržíte e-mailem v pdf, vytisknete, vložíte do pěkné obálky a u stromečku už jen sledujete radost v očích obdarovaného, případně se domluvíte na jeho zaslání poštou. Poukaz si navíc můžete zakoupit i sami pro sebe a studovat tak MBA za mimořádně výhodných podmínek.

Co se děje potom?

Tím to ale nekončí. Dalším krokem je prostudování nabízených studijních oborů a výběr toho pravého. Vzhledem k platnosti poukazu je možnost přihlásit se do ročníků se zahájením v březnu 2021, říjnu 2021 nebo dokonce až březnu 2022, na výběr vysněného studijního oboru je tedy dostatek času.

A na závěr - poslední otázky k zamyšlení. Co kdybyste letos napsali Ježíškovi i vy sami? O něco skvělého, originálního a smysluplného? Například o poukaz na studium MBA na institutu CEMI?

Kontakt pro média:

Mgr. Štěpán Mika

ředitel institutu CEMI

E-mail: stepan.mika@cemi.cz

www.cemi.cz

O institutu CEMI (Central European Management Institute)

Institut CEMI byl založen v roce 2011 s cílem poskytovat kvalitní online MBA a LLM vzdělání na evropské úrovni. Studium trvá 1 rok a je dostupné především studentům z České a Slovenské republiky. Jako první ve střední Evropě také obdržel prestižní UK akreditaci ASIC Premier Institution. Všechny česky vyučované MBA a LLM obory na CEMI jsou navrženy a přizpůsobeny potřebám českých a slovenských studentů a také místnímu trhu práce. MBA programy v angličtině jsou celosvětově využitelné a jsou vyučovány mezinárodním týmem lektorů. S více než 1 800 klienty patří mezi nejvýznamnější a největší poskytovatele MBA a LLM studia ve střední Evropě. V rámci průzkumu efektivity vzdělávání manažerů byl institut CEMI agenturou Ipsos vyhodnocen jako instituce poskytující nejefektivnější MBA studium při zaměstnání v ČR. Více informací naleznete na www.cemi.cz.

Klíčová slova ČR-vzdělání-práce-firmy-CEMI MBA Studies

Věda, vzdělávání a školství