Saint-Gobain Fórum on-line - nový stavební zákon

SAINT-GOBAIN FÓRUM ONLINE - NOVÝ STAVEBNÍ ZÁKON - STAVEBNÍ POVOLENÍ DO ROKA A DO DNE?

Pozvánka na online konferenci

Zákon roku, nebo také největší legislativa této vlády - STAVEBNÍ ZÁKON.

V úterý 8. prosince od 10:00 vás zveme na Saint-Gobain Fórum, poprvé ve virtuálním studiu.

Vysíláním pro architekty, projektanty a další profesionály z oboru stavebnictví vás provede moderátorka a novinářka Michala Hergetová.

Téma: Nový stavební zákon - stavební povolení do roka a dne? Přesvědčí vás účastníci diskuse v této debatě?

Pozvání přijali:

Klára Dostálová, ministryně pro místní rozvoj ČR

Vladimír Dlouhý, prezident České hospodářské komory

Tomáš Rosák, generální ředitel Saint-Gobain pro Českou republiku a východní Evropu

Miloš Hutník, zástupce divize Weber pro odbornou veřejnost

V reportážích vystoupí významní hosté jako například Robert Špalek, předseda ČKAIT; Michal Vacek, CEEC research a Lukáš Tauchman, projektant, stavební dozor.

K diskuzi na toto téma vás zvou výrobci stavebních materiálů, společnost Saint-Gobain a její divize Weber. Diskutovat můžete i vy v online chatu.

Bližší informace naleznete ve videopozvánce: https://www.youtube.com/watch?v=yjAvxgnDn1A&feature=emb_logo

Registrace zde: http://www.azpromo.cz/novy-stavebni-zakon-stavebni-povoleni-do-roka-do-dne-8-12-2020/prihlasit-se/

Něco o Weber:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

E: monika.ruffrova@saint-gobain.com