Za normální svět

Naše iniciativa otevřít restaurace a obchody 1. 12. 2020 má již přes 3000 pozitivních reakcí. Nadnárodní řetězce bohatnou, Babišovy firmy chrlí z dotovaných linek potraviny a malé uzavřené české firmy a živnostníci krachují. Jakákoliv slibovaná vládní pomoc bylo jen PR pro média a zaměstnance, ale ve skutečnosti žádná neexistuje. Tato vláda nás nechce zachránit, ale zlikvidovat a nahnat nás do jejich fabrik k pásům, místo chybějících zahraničních pracovníků.

1. V pondělí 30. 11. 2020 otevřeme Pivovar Malý Janek v Jincích podle podmínek vlády na podporu ostatních restauracích, které již otevřely. Nemůžeme si už dovolit další ztráty.

2. Vyčkáme do čtvrtka! Veškeré info a další postup na: www.podb.cz

3. Je mnoho skupin odporu, mnoho lidí co se chce zapojit.

Podnikatelské odbory uspořádají v úterý 1. 12. demonstraci u Úřadu vlády. Sledujte facebook Podnikatelských odborů, dozvíte se více. Přijďte říct vládě, co si o ní myslíte.

Kontakt:

zivnostnik2020@gmail.com

Klíčová slova ČR-pivo-restaurace-koronavirus-vláda-hospodářství-Naše pivovary

Služby, cestovní ruch
Potraviny, gastronomie
Politika, veřejná správa a soudy
Finance, ekonomika