Czech Social Awards vyhlásí oceněné v online show

Miliony sledujících. Kdo je dvanáct nejinspirativnějších osobností na sociálních sítích?

Osmý ročník udílení prestižních ocenění osobnostem, které baví a inspirují Česko na sociálních sítích, spěje do finále. Ani tentokrát nebudou chybět autentické emoce, a to i přesto, že vyhlášení letos proběhne formou online show. Díky ní se mohou diváci těšit na rozhovory s dvanácti oceněnými, kteří mají dohromady přes 2,5 milionu sledujících na Instagramu, více než dva miliony odběratelů na YouTube a milionové zobrazení na TikToku. Kdo převezme ocenění již poněkolikáté? A kdo naopak zazáří nově a co vše na sebe osobnosti prozradí?

Speciálním vysíláním nás na sociálních sítích a portálu www.glosa.social provede 29. listopadu od 20:00 Zorka Hejdová a nahlédneme přímo do domovů influencerů.

V minulém roce převzali ocenění například Jitka Nováčková, Kovy, Anna Šulc či vítězka soutěže MasterChef 2019 Kristína Nemčková. Ceny pak předávaly osobnosti jako Ester Geislerová, Hana Vagnerová či Barbora Strýcová, Lilia Khousnoutdinová a Taťána Gregor Brzobohatá.

Kontakt:

Mgr. Martina Burýšková

press@socialawards.global

on-line vysílání: www.glosa.social

web: www.czechsocialawards.cz

YT: https://www.youtube.com/socialawards

IG: https://www.instagram.com/czechsocialawards/

FB: https://www.facebook.com/czechsocialawards/

Klíčová slova ČR-společnost-internet-lidé-ocenění-Imedium-Czech Social Awards

IT, telekomunikace
Média, společnost a životní styl