Práce na projektu Rezidence Smilovice slovenské společnosti O.M.C. Invest plynule postupují i přes šíření viru covid-19

V březnu tohoto roku spustila slovenská developerská společnost O.M.C. Invest s. r. o. výstavbu moderní obytné čtvrti v obci Smilovice a navzdory přetrvávajícím překážkám finalizuje výstavbu 29 rodinných domů.

Majitel společnosti O.M.C. Invest Mário Červenka: "Navzdory lockdownu a ztráty téměř poloviny slovenských dělníků v první vlně covidu-19, zůstal management zde a okamžitě jsme začali spolupráci s českými dělníky. Aktuálně máme postavených všech 29 rodinných domů, hrubou stavbu, fasádu a děláme vnitřní instalace."

Čtvrť Rezidence Smilovice je atraktivní hlavně lokalitou. Nachází se u nejdelší cesty 1. třídy E 1/38, která protíná celou Českou republiku a za zhruba 10 minut jste na dálnici D10, odkud můžete jet jak nalevo, tak i napravo. I díky tomu se projekt velmi dobře prodává, což dosvědčuje fakt, že zbývá volných už jen sedm domů. Novými obyvateli rezidence budou hlavně mladí lidé z okolí Mladé Boleslavi, ale také z Prahy.

Nízkoenergetické bungalovy a dvoupatrové domy mají citlivě navržený interiér od renomované slovenské designérky Alexandry Rybárové, což zaručuje bydlení na vesnici s nádechem luxusu. Každý dům má přibližně 800 m2 velký pozemek, a v ceně domu je tepelné čerpadlo a kuchyň.

Tímto však společnost O.M.C. Invest v Čechách nekončí a příští rok chystá další atraktivní projekt, a to na druhé straně řeky Jizera, v obci Bezno. Mário Červenka: "Uvidíme, Rezidence Smilovice plánujeme předat do konce 1. kvartálu 2021. Já věřím, že se to všechno zvládne, i když je tato doba velmi těžká. Pak bychom se rádi přesunuli do Bezna. Jdeme dál!"

Více informací naleznete na webu: rdsmilovice.cz.

Kontakt:

Mgr. Zuzana Lekešová