Ubytování v hotelové rezidenci je levnější než nájem bytu nebo koleje

Český hotelový řetězec dává na realitní trh v Praze stovky vybavených malometrážních bytů

Hotelový řetězec CZECH INN HOTELS přichází s nabídkou nájmů plně vybavených malometrážních bytů po celé Praze za ceny od 6500 Kč za měsíc. Dále nabízí ubytování od 120 korun na osobu a noc. Výhodnými cenami za pokoje na atraktivních pražských adresách reaguje síť hotelů na aktuální situaci. Dlouhodobý pronájem je zajímavý především pro všechny, kteří chtějí snížit své náklady, ale i pro studenty nebo brigádníky ve skladech a předvánoční expedici zboží, kteří hledají ubytování na přechodné období.

"Předělali jsme několik našich hotelů na plně vybavené byty o velikosti 20-50 m2 s vlastním soc. zařízením a vlastní nebo sdílenou kuchyní. Vybrané hotely se tímto přeměnily na rezidence (nízkonákladové i luxusní) na atraktivních adresách se službou recepce, restaurace, wellness, beauty atd. Zajišťujeme veškeré potřebné služby rezidentů. Navíc je možné přiobjednat snídani, pokrmy z hotelové restaurace nebo služby prádelny. Každá rezidence má dostatek parkovacích míst. Aktuálně máme v nabídce přes 300 bytů, v případě silné poptávky budeme současné kapacity ještě navyšovat," uvedl jednatel CZECH INN HOTELS Jaroslav Svoboda.

Poptávka po levnějším ubytování v hlavním městě se zvýšila poté, co byli studenti některých vysokých škol nuceni opustit koleje. S blížící se dobou předvánočních nákupů navíc začínají velké internetové obchody s náborem brigádníků. Stovky potenciálních zájemců o ubytování v Praze mohou nyní vybírat z nabídky bytů a apartmánů řetězce CZECH INN HOTELS. Nejvýhodnější podmínky nabízí rezidence Uno ve Strašnicích - cena pokoje s vlastním sociálním zařízením, wi-fi připojením, moderní televizí a sdílenou kuchyní vychází na 6500 Kč za měsíc. Podobná částka se na studentských kolejích nezřídka účtuje za jednu osobu. Rezidence má navíc k dispozici prádelnu, bar a společenské místnosti. Připravuje se otevření vlastního obchodu.

"Zvýhodněné ceny nyní nabízíme v dalších pražských rezidencích, dříve hotelech. Extol Inn leží v docházkové vzdálenosti stanice metra Nádraží Holešovice, hosté se mohou ubytovat v garsonkách pro 1-2 osoby za ceny od 7500 Kč, nebo v pokojích po dvou a vždy dva pokoje mají společnou kuchyňskou linku. S cenou za dvě buňky pro celkem čtyři osoby se dostáváme přibližně na 12 tisíc korun měsíčně," vysvětlil marketingový ředitel CZECH INN HOTELS Petr Chábera. "Zajímavou nabídku jsme připravili také v Metropolitanu na Starém Městě. Přímo v srdci legendárních Stínadel, v Haštalské ulici, jsou pro hosty připraveny dvoulůžkové pokoje se sdílenou kuchyní již od 8500 Kč na měsíc. Pro ty, kdo chtějí více soukromí, máme samozřejmě apartmány s vlastní kuchyňkou. Tam je cena o něco vyšší," řekl Chábera.

V nabídce jsou jak luxusní rezidence i nízkonákladové byty.

Metropolitan, Uno a Extol Inn se nacházejí v blízkosti stanic metra, ve čtvrtích s výbornou občanskou vybaveností, dostatkem obchodů a dalších služeb. Aktuálně se nabídka rozšiřuje také o rezidence na Praze 1 a 2, v bezprostřední blízkosti Václavského náměstí. Malometrážní byty také začaly nabízet i jiné hotely sítě CZECH INN - Don Giovanni a Iris Eden. Nabídka bytů je tak skutečně po celé Praze.

"Moderně vybavený byt včetně televize, wi-fi, a lednice je možné si pronajmout okamžitě přes CZECH INN obchodníka, nehradí se žádné provize. Doba nájmu je flexibilní a lze ji sjednat dle požadavku klienta. První byty si pronajaly firmy pro své zaměstnance na služební byty a kanceláře, nyní je největší poptávka od lidí ve věku 20-40 let, kteří chtějí snížit své osobní náklady," dodal Petr Chábera.

CZECH INN HOTELS

Česká hotelová společnost Czech Inn Hotels vznikla v roce 2003.

Czech Inn Hotels aktuálně provozuje 23 hotelů a 10 restaurací. Je největší ubytovatelem v Praze (2200 pokojů, 6000 lůžek), v roce 2019 a 2018 ubytovala každý rok více jak 1 milion hostů. (více na https://www.czechinn.cz/onas)

Czech Inn Hotels | Hotely a restaurace v Praze

www.czechinn.cz

Czech Inn Hotels - Společnost provozuje hotely a gastronomické zařízení v turisticky atraktivních destinacích ČR

Úzce spolupracuje s britskou investiční společností Mornington Capital.

V polovině října spustila společnost Czech Inn Hotels provoz prvního "covid hotelu" v České republice, pražské Legerově ulici, kde si hosté za pobyt sami platí. Mohou se v něm ubytovat klienti s onemocněním covid-19, kteří se potřebují uchýlit do izolace. Hotel jim zajistí donášku stravy či nákup léků.

Petr Chábera: pc@czechinn.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-hotely-trh-reality-koronavirus-firmy-Czech Inn Hotels

Stavebnictví, bydlení a reality