Nový výkonný ředitel EBM Partner

EBM Partner a.s., developerská společnost patřící pod skupinu EBM Group, přijímá nového výkonného ředitele. Je jím Jan Šulc, který přišel z TOP Managementu Skanska Property Czech Republic, s.r.o., developera administrativních projektů v ČR, kde působil od roku 2011 a zastával postupně pozice Project leader a Project Manager.

Od roku 2017 byl Jan Šulc jako Project Director kompletně zodpovědný za project management v rámci operací v ČR a v posledním roce pak plnil tuto roli i pro projekty v rámci skupiny Skanska na maďarském trhu v Budapešti. V rámci své činnosti zodpovídal za veškeré fáze developerského cyklu od akvizic, přes development, výstavbu, spolupráci při pronájmu budov až po divestice projektů. Jako člen management teamu Skanska Property ČR se spolupodílel na korporátním reportingu a tvorbě strategie společnosti. Jeho úkolem v EBM Partner bude společně se stávajícím týmem sjednotit činnosti developmentu a projektového managementu, nastavit systémové procesy a připravit společnost na růst jak v segmentu residenčního developmentu tak v oblasti nájemního bydlení.

Kontakt:

Zuzana Domínová