Spoločnosť KEBA sa stala výhradným dodávateľom technológie pre nabíjacie stanice Honda Power Charger, ktoré sú určené pre nabíjanie všetkých elektromobilov Honda e.

Inovatívny dizajn v spojení s vyspelou technológiou

Viac informácií a fotografie nájdete na tejto stránke: http://pressecenter.reichlundpartner.com/news-keba-named-exclusive-supplier-for-honda-power-charger---the-original-charging-station-for-the-all-electric-honda-e-?id=116228&menueid=2346&l=deutsch

Spoločnosť KEBA sa stala výhradným dodávateľom technológie pre nástenné nabíjacie stanice Honda Power Charger, ktoré sú určené na dobíjanie prvých elektromobilov značky Honda e. Tieto špeciálne nabíjacie stanice obe firmy vyvinuli spoločne.

Pri hľadaní partnera pre vývoj nabíjacej stanice sa firma Honda Access Europe NV rozhodla pre spoločnosť KEBA, odbornú technologickú firmu s vývojovým a výrobným zázemím v Rakúsku.

Bruno Lambrechts, obchodný riaditeľ firmy Honda: „Vyberali sme veľmi starostlivo a sme radi, že sme sa rozhodli pre spoluprácu s firmou KEBA, ktorá je tým najlepším odborníkom na chytré nabíjacie stanice.“

Inteligentné a spoľahlivé nabíjanie

Nabíjacia stanica vyniká jednoduchosťou použitia a možno ju ľahko integrovať do domácich chytrých technológií. K dispozícii je niekoľko rôznych modelov a tieto stanice sú navrhnuté tak, aby ladili s vozidlom, ako vizuálne, tak z hľadiska funkčnosti. Vďaka rade rôznych funkcií je nabíjanie s týmito stanicami rýchle a jednoduché.

„Rovnako ako Honda sa snažíme ponúkať tie najlepšie technológie a je pre nás veľká česť, že do nás spoločnosť Honda vložila svoju dôveru. Ponúkame našim partnerom špičkové, inovatívne riešenia,“ hovorí Gerhard Luftensteiner, generálny riaditeľ firmy KEBA AG.

O elektrickej mobilite od firmy KEBA

KEBA je jedným z popredných svetových výrobcov chytrých dobíjacích riešení. Nabíjacia stanica KeContact P30 umožňuje spoľahlivé a bezpečné nabíjanie elektromobilov. Vďaka ďalšiemu príslušenstvu možno z tejto nabíjacej stanice vytvoriť chytrú nástennú komunikačnú a riadiacu jednotku. www.keba.com/emobility

O spoločnosti KEBA

Spoločnosť KEBA AG bola založená v roku 1968 a patrí medzi úspešné nadnárodné elektronické firmy so sídlom v rakúskom Linzi. Firma už viac ako 50 rokov vyvíja a vyrába inovatívne riešenia pre automatizáciu tej najlepšej kvality, v duchu svojho hesla "Automatizácia vďaka inováciám - Automation by Inovation".

Fotografie: © Honda, pre tlač zdarma

Fotografie vhodné na tlač si môžete stiahnuť prostredníctvom tohto odkazu

Kontakt:

Stefan Lanzinger