Alarmující portrét Trumpovy rodiny přináší na český knižní trh vydavatelství Zoner Press

Americký bestseller (Too Much and Never Enough), kterého se prodalo milion kusů v prvním dni prodeje, nyní vychází v češtině pod názvem Příliš mnoho a nikdy dost - Jak moje rodina stvořila nejnebezpečnějšího muže světa.

"Donald, inspirován svým otcovským vzorem, za přispění, nečinnosti a tichého přihlížení svých sourozenců, zničil mého otce. Nemohu ho nechat zničit moji zemi," prohlásila Mary L. Trumpová.

Kniha je odhalujícím a věrohodným portrétem nejenom Donalda J. Trumpa, ale také jeho "toxické" rodiny, která jej stvořila. Mary L. Trumpová, jediná Donaldova neteř, vrhá jasné světlo na temnou historii jejich rodiny s cílem objasnit, jak se její strýc mohl stát člověkem, který ohrožuje světové zdraví, ekonomickou bezpečnost a strukturu společnosti. V knize popisuje hrozivá traumata, destruktivní vztahy a tragickou kombinaci zanedbávání péče o děti a trýznění. Jaké události a obecné rodinné vzorce chování vedly ke stvoření člověka, který v současné době okupuje Oválnou pracovnu?

Ukázky a více o knize na www.zonerpress.cz

Kontakt:

Vydavatelství Zoner Press

e-mail: kveta.filipi@zoner.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-literatura-trh-nakladatelství-Zoner Press

Obchod, marketing