Nová značka léčebného konopí s obsahem kanabidiolu (CBD) s názvem NATURALWORKS vstoupila na evropský trh

NaturalWorks Broad Spectrum Oil (PRNewsfoto/NaturalWorks)

NaturalWorks.com je synonymum pro 100% organické, veganské a bezlepkové CBD produkty, které byly vypěstovány, laboratorně odzkoušeny a certifikovány ve Švýcarsku

• NOVINKA Prvním produktem značky NaturalWorks, který jde do prodeje, je přírodní širokospektrální kanabidiolový (CBD) olej

• Značka NaturalWorks se bude prodávat ve většině evropských zemích, včetně Německa, Belgie, Francie, Nizozemska, Itálie a Švýcarska

Tým švýcarským odborníků, který za značkou NaturalWorks stojí, věří, že příroda sama nabízí klíč ke zdravějšímu životu a lepšímu životnímu stylu. A jaké je jejich poslání? V maximální míře využít potenciál léčebného konopí k hledání přírodních řešení na skutečné problémy.

Značka NaturalWorks stojí na etických principech a zásadách trvalé udržitelnosti. Využíváme pouze výsledky těch nejkvalitnějších studií a výzkumu a ty nejlepší inovace a aplikace a snažíme se vytvářet ty nejkvalitnější produkty z léčebného konopí tak, aby každý zákazník mohl na vlastní kůži využívat všech výhod, které léčebné konopí nabízí.

POCHÁZÍ Z PŘÍRODY

Všechny produkty značky NaturalWorks jsou vyrobeny z konopí, které je organicky pěstované ve Švýcarsku a pochází od zkušených pěstitelů, kteří farmaří již několik generací a starají se nejen o pěstování konopí, ale také o životní prostředí a místní komunity. Před zpracováním je každá rostlina nezávisle testována, aby se přesně zjistil obsah kanabidiolu (CBD) a aby bylo zajištěno, že neobsahuje těžké kovy či jiné nebezpečné toxiny. Po zpracování prochází výsledný kanabidiolový olej znovu testováním, při kterém se změří výsledný kanabidiolový profil.

Kvalita CBD olejů značky NaturalWorks je zaručena díky organickému způsobu pěstování konopí. Kanabidiolový olej značky NaturalWorks neobsahuje geneticky upravené plodiny, je vyroben ze 100% čistých rostlin, které neobsahují pesticidy ani těžké kovy.

ZDRAVÍ

Konopí je rostlina s mnohostranným využitím, která má řadu blahodárných zdravotních účinků a ještě větší, dosud neobjevený potenciál. Každý rok využívá kanabidiolové (CBD) oleje stále více lidí, kteří chtějí zlepšit svůj zdravotní stav. Kanabidiolový olej může prokazatelně pomoci v léčbě různých onemocnění, včetně, mimo jiné, chronických bolestí, nespavosti [i], úzkosti [ii], deprese či posttraumatické stresové poruchy. Navíc pomáhá zlepšovat zdraví trávicího traktu a zmírňuje příznaky některých zánětlivých onemocnění, jako je například artritida [iii].

PÉČE O TĚLO

Značka NaturalWorks usiluje také o zpřístupnění holistických a přírodních řešení všem, což je nedílnou součástí její strategie. Ke splnění tohoto cíle vytvořila značka NaturalWorks webové stránky, kde zájemci najdou vědecky ověřené a nestranné odpovědi na všechny dotazy kolem kanabidiolu (CBD). Každý týden zde také najdete nový příspěvek o různých tématech týkajících se CBD.

NOVINKA Širokospektrální kanabidiolový (CBD) olej značky NaturalWorks

Víceúčelový kanabidiolový olej pochází přímo od zdroje, neobsahuje geneticky upravené složky, těžké kovy ani pesticidy a jedná se o 100% rostlinný produkt. Je možné ho užívat samostatně, ve formě kapek nebo si ho můžete přidat do nápojů či potravin. Jeho doporučená maloobchodní cena je 45 Euro a je možné si ho zakoupit na webových stránkách eu.naturalworks.com.

Kontakt pro dotazy médií:

PR@naturalworks.com, +44 20 8895 6383

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1307513/NaturalWorks_Broad_Spectrum_Oil.jpg

Klíčová slova Británie-trendy-zdraví-kosmetika-NaturalWorks

Evropa, EU, NATO (es)