Společnost Casio představila nový speciální model hodinek řady EDIFICE vyvinutý ve spolupráci se závodním týmem Honda Racing

Společnost Casio Computer Co., Ltd. dnes představila nejnovější model EFS-560HR ze špičkové řady kovových hodinek EDIFICE, který vznikl v souladu s konceptem „rychlosti a chytrosti" značky Casio, na základě spolupráce se závodním týmem Honda Racing.

Závodní tým Honda Racing sdružuje závodní aktivity firmy Honda Motor Co., Ltd. v motoristickém sportu na celém světě. Firma se dostala do popředí díky dodávkám výkonných pohonných jednotek pro závodní tým F1 Scuderia AlphaTauri Formula OneTM, jehož oficiálním partnerem je i společnost Casio. Spolupráce mezi týmem Honda Racing a řadou hodinek EDIFICE vznikla na základě společného nadšení obou partnerů pro špičkové technologie. Navíc mají obě firmy japonské kořeny.

Nové hodinky EFS-560HR jsou již čtvrtým modelem, který vznikl na základě spolupráce se závodním týmem Honda Racing. Hodinky mají symbolizovat spojitost mezi špičkovými závodními technologiemi, které značka Honda vyvíjí a dodává do závodních aut a značkou EDIFICE, která využívá technologie, na jejichž vývoji se svými radami a doporučeními podílely závodní týmy. Při návrhu hodinek jsme dbali na každý detail a hodinky vynikají zejména speciální povrchovou úpravou číselníku, která se podobá asfaltovému povrchu závodní dráhy. Obvod číselníku má navíc lehce červený nádech a obsahuje zářezy, které připomínají zatáčky na závodním okruhu.

Fazeta je vyrobena z uhlíkových vláken, což je materiál, který se v motoristickém sportu používá velmi často. Aby byly hodinky odolnější v náročných podmínkách, ve kterých musí pracovat závodní mechanici, je pásek potažený tkaninou CORDURATM a vyztužený vlákny z materiálu KevlarTM. Sklo je vyrobeno ze safírového krystalu, který zajišťuje odolnost vůči poškrábání, a díky solárnímu nabíjení jsou hodinky ještě praktičtější. Na číselníku, pásku a zespodu na pouzdru hodinek je vyraženo logo týmu Honda Racing. Tento model se dodává ve speciálním obalu, který nadchne fanoušky týmu Honda Racing.

KevlarTM je registrovaná obchodní značka firmy E.I. du Pont de Nemours and Company.

EFS-560HR: https://products.edifice-watches.com/asia-mea/en/_detail/EFS-560HR-1A/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1282425/EDIFICE.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1282426/EDIFICE_2.jpg