Město Čcheng-tu ukazuje jak naplno využít příležitosti nové ekonomiky díky netradičnímu využití městských parků

Zpráva deníku National Business Daily:

Čcheng-tu, město v jihozápadní Číně, které naplno využívá příležitostí nabízených novou ekonomikou a 25. září uspořádalo zajímavou akci, která oživila městské parky.

V rámci speciální akce, kterou společně uspořádaly městská část Čcheng-chua, místní samospráva města a Výbor města Čcheng-tu pro rozvoj nové ekonomiky (Chengdu New Economic Development Commission) jako součást projektu Double Thousand Project, byly představeny nové příležitosti a produkty od mnoha renomovaných firem.

Součástí této akce byla venkovní výstavní plocha a tisková konference, která se uskutečnila ve vnitřních prostorách. Ve venkovní části si návštěvníci mohli prohlédnout řadu nových výrobků, včetně chytrých domácích spotřebičů, spotřebního zboží a také produktů pro péči o veřejná prostranství od předních firem, jako jsou China Telecom, Huawei nebo Ximalaya.

Tisková konference se uskutečnila ve vnitřních prostorách, a to nekonvenčním způsobem, jako reality show, která ukazovala život rodiny v okolí parku. V rámci ranní, polední a večerní části programu pak byly netradičním způsobem představeny nové produkty a příležitosti.

"Tato výstava v těchto prostorách vyvolala mnoho reakcí," řekl její ředitel, Le Lej. "Návštěvníci se mohli blíže seznámit s jednotlivými produkty, a to ve třech scénářích použití, které jsme navrhli."

Na této parkové akci bylo představeno 100 nových produktů a 100 nových možností použití a současně se jednalo o skvělou příležitost pro firmy Huawei, New Hope Group a další renomované společnosti, jak představit své nejnovější technologie a aplikace. Navíc byl na této akci představen seznam 100 nejlepších firem a podniků s největším dopadem pro společnost.

Současně město Čcheng-tu v rámci akce spustilo inovativní platformu na podporu nové ekonomiky, která zákazníkům a prodávajícím umožňuje lépe komunikovat a interagovat. Tato platforma umožňuje online nákup produktů a služeb, které byly v rámci projektu "Double Thousand Project" představeny a nabízí i řadu dalších podpůrných služeb.

Cílem této akce bylo dát zákazníkům možnost nalézt vhodného dodavatele produktů na uspokojení jejich potřeb. Tato akce ukázala světu nové příležitosti, těšila se velkému zájmu investorů a organizací a naznačila možnosti, jak využít městské parky při interakci se zákazníky.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1278759/Chengdu.jpg

KONTAKT: Li Menglin, 383138960@qq.com, +86-15208229347

Klíčová slova Čína-správa-služby-komunikace-média-hospodářství-firmy-National Business Daily

Asie, Austrálie (as)