K chytré fasádě Weber, chytrá sportovní kamera!

Využijte jedinečné nabídky - vybírejte a nakupujte fasádu s chytrým bonusem. Od středy 16. 9. totiž k nákupu 20, 40 nebo 80 kusů kbelíků chytrých pastovitých omítek či 8 palet lepicího a stěrkového tmelu získáte jako bonus značkovou sportovní kameru.

Prodejní akce je časově omezena - platí do 16. 10. 2020, ovšem nadčasová kvalita chytrých fasád Weber trvá.

A proč chytré fasády? Protože odolávají!

Pastovité omítky vynikají svými jedinečnými vlastnostmi. Díky moderním technologiím zůstane vaše fasáda stále čistá, pevná a dlouhodobě krásná. Jejich údržba je tak nenáročná. Bonusem pak je, že mnohonásobně snižují riziko tzv. "zelenání fasád". Chytré omítky se vyrábějí v široké paletě barevných odstínů, na své si tedy přijde opravdu každý.

Chytré akční omítky Weber zahrnuté do akce:

weberpas extraclean active: samočisticí úprava, čistí vzduch, dýchá

weberpas aquaBalance: stále suchá a čistá, živé a neblednoucí barvy, s vlákny zajišťující pevnost a odolnost

weberpas extraClean: odpuzuje vodu a nečistoty, obsahuje ochranné kapsle proti řasám, v tradičních oblíbených odstínech

Chytrý lepicí a stěrkový tmel zahrnutý do akce:

webertherm elastik: pružný, s vynikajícími užitnými vlastnostmi

Do akce se započítává pouze ucelený nákup jednoho typu omítky, jedné barvy, a jedné zrnitosti na jedno závozové místo. Sledujte pravidla a bližší informace o chytrých omítkách o této časově limitované akci na stránkách cz.weber nebo u prodejců stavebních materiálů.

Vybírejte fasádu chytře!

Něco o divizi Weber, Saint-Gobain Construction Products CZ:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

e-mail: monika.ruffrova@saint-gobain.com

Klíčová slova ČR-stavebniny-elektronika-trh-firmy-Weber Saint-Gobain Construction Products CZ

Stavebnictví, bydlení a reality