Česká armáda používá brýle Uvex

Je pochopitelné, že Česká armáda potřebuje špičkovou výzbroj a výstroj. Nelze se tedy divit, že při výběrovém řízení na straničkové brýle byly vybrány brýle Uvex.

Brýle Uvex jsou módní ochranné brýle s inovativními vlastnostmi. Spolehlivá ochrana je dosažena díky tomu, že brýle každému perfektně sedí. Uživatel si může vybrat například brýle s měkkým nastavitelným nosníkem, měkkými konci straniček, které dobře sedí a netlačí nebo variantu pro užší typ obličeje.

Ke klíčovým kompetencím společnosti Uvex patří inovativní technologie polakování zorníků. Díky tomu je umožněna výroba vysoce funkčních pracovních ochranných brýlí, které jsou perfektně upraveny podle jejich konkrétní oblasti použití. Kvalita polakování zorníků je totiž pro ochranné brýle naprosto zásadní, protože zamlžené, poškrábané nebo znečištěné zorníky výrazně zvyšují riziko úrazu uživatelů brýlí. Mezi nejčastěji využívaná polakování patří Uvex supravision excellence, kde jsou zorníky odolné proti poškrábání a chemikáliím zvenčí a dlouhodobě odolné proti zamlžení zevnitř.

Kontakt:

UVEX Safety CZ, k.s.

Na Jamách 394

51601 Rychnov nad Kněžnou

Kontaktní osoba: Dalibor Kotek

E-mail: uvex@aneri.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-zdraví-brýle-UVEX Safety CZ-ANERI