Nový lifestylový blog Svět podle DAM chce hlavně inspirovat

Za blogem Svět podle DAM – http://www.svetpodledam.cz - stojí dvě dlouholeté kamarádky. Ve virtuálním světě si říkají Ema a Denny. Obě baví podobné věci, jako je cestování, kultura, vaření nebo návštěva dobrých gastropodniků.

„Jednoho dne jsme si řekly, že těch zážitků, kterými bychom mohly inspirovat ostatní, je poměrně hodně, a že by bylo fajn s tím vyjít na veřejnost. I my se totiž rády podíváme na zajímavé cestovatelské stránky nebo foodblogy,“ říká Ema.

„Ke spuštění blogu jsme si sice nevybraly to nejlepší období, ale vypadá to, že se snad vše obrací k lepšímu. Letos je zkrátka ideální čas prozkoumat i krásy Česka,“ doplňuje Denny. „Navíc máme kolem sebe hodně inspirativních osobností, které bychom chtěly postupně představovat,“ dodává jedna z autorek blogu. Jako prvního vyzpovídaly blogerky oceňovaného designéra a šperkaře Hanuše Lamra a brzy přibude rozhovor s kurátorkou sbírky novodobé módy a textilu Národního muzea Mirou Burianovou.

„Moc by nás potěšilo, kdybychom čtenářky a čtenáře našeho blogu aspoň občas inspirovaly k návštěvě zajímavých míst, památek i dobrých restaurací, k uvaření receptu či přečtení knihy.“ A co je při tvorbě blogu nejdůležitější? „Dělat to hlavně pro radost,“ shodují se Ema a Denny. Cestovatelské, kulinární i kulturní zážitky sdílejí blogerky také na sociálních sítích Instagram a Facebook @svetpodledam.

Kontakt:

www.svetpodledam.cz