Společnost TVIN CZ přichází s kampaní #nazmrzku v pohodě

Na zvýšené hygienické nároky i požadavek většího komfortu v oblasti prodeje točené či kopečkové zmrzliny reaguje společnost TVIN CZ kampaní #nazmrzkuvpohode.

Prostřednictvím výrobní firmy ROOTVIN totiž TVIN CZ u nás jako jediná firma vlastní unikátní know-how na výrobu kornoutů s papírovým hygienickým návlekem.

Cílem iniciativy #nazmrzkuvpohode je informovat veřejnost a upozornit spotřebitele na to, že by měli u svých oblíbených prodejců zmrzliny požadovat právě kornoutky s tímto obalem. „Zvýšený důraz na hygienu v posledních měsících by měl být i v budoucnu jasnou prioritou pro prodejce i zákazníky. U kornoutku, který má na sobě návlek, si totiž můžete být jisti, že jste první, kdo na něj sáhl,“ říká Lumír Kabelka, generální ředitel firmy TVIN CZ.

„Prodejem kornoutků s hygienickým návlekem pro točenou a kopečkovou zmrzlinu jsme se začali jako první u nás zabývat už v roce 2008 na základě našeho průzkumu a dobré znalosti trhu. V současné době pochopitelně zaznamenáváme zvýšený zájem ze strany našich obchodních partnerů, a to přibližně o 40 %,“ dodává Lumír Kabelka.

Firma TVIN CZ teď intenzivně pracuje na rozšíření portfolia o nový rozměr návleku, který by mohl být používán na více druhů kornoutků. Návlek lze samozřejmě vyrobit s jakýmkoliv potiskem, např. s firemním logem či jiným motivem. Ve svém sortimentu už mají kornoutky s hygienickým návlekem významní partneři, mj. Bohemilk - zmrzlina z Opočna, Prima zmrzlina, Ice café Adria, Cukrářství Pudilovi, Zmrzlinárna, s. r. o., nebo Ovocný Světozor, což byla u nás první firma, která začala tyto návleky před 12 lety používat. Letní kampaň #nazmrzkuvpohodě zahrnuje odborná i lifestylová média, sociální sítě a PR aktivity.

Další informace najdete na webu http://www.tvin-cones.com, na FCB - @tvincz a IG - @tvin_cz_official, #nazmrzkuvpohode.

Kontakt pro média:

Mariana Pohlová