Díky podpisu smlouvy s firmou Maxima Latvija, která je předním maloobchodním řetězcem v tomto regionu, společnost Reflexis úspěšně expanduje do baltské oblasti

Řešení Reflexis Real-Time Task Manager a Q-Walk pomohou zvýšit produktivitu a soulad s pravidly (compliance)

Reflexis Systems, přední poskytovatel chytrých manažerských a exekutivních řešení pro firmy s více pobočkami v oblasti maloobchodu, potravinářství, pohostinství a bankovnictví, dnes oznámila, že Maxima, jeden z největších lotyšských maloobchodních řetězců, si vybrala platformu Reflexis ONETM pro zvýšení produktivity a hospodárnosti provozu svých obchodů.

Firma Maxima Latvija nasadí aplikace Reflexis Real-Time Task ManagerTM (řešení pro správu úkolů v reálném čase) a Q-WalkTM ve svých 175 obchodech a bude je využívat všech více než 7400 zaměstnanců v tomto regionu. Implementace těchto řešení umožní firmě Maxima Latvija zlepšit ve svých obchodech soulad s pravidly (compliance) a usnadní provádění auditů. Navíc přispěje ke zvýšení produktivity a hospodárnosti provozu. Nasazení platformy Reflexis ONE je součástí dlouhodobého programu firmy Maxima zaměřeného na investice do nových maloobchodních technologií, které pomohou zvýšit produktivitu a hospodárnost provozu jednotlivých obchodů a usnadní práci zaměstnancům.

Aplikace společnosti Reflexis pomohou zaměstnancům obchodů, manažerům a divizním ředitelům ušetřit čas a usnadnit provádění jednotlivých úkonů, a to díky využití mobilních technologií. Společnost Maxima také získá lepší přehled o dokončených úkolech a platformu pro centralizovaný přístup k auditům a reportovacím systémům.

"Těšíme se na práci s tak respektovaným maloobchodním řetězcem, který má více než 20 let zkušeností s potravinářským sektorem," řekl OP Choudhary, generální ředitel firmy Reflexis pro Evropu, Střední východ a Afriku. "Firma Maxima Latvija se snaží revolučním způsobem změnit provoz svých obchodů a my jsme hrdí na to, že jim můžeme poskytnout nástroje ke splnění jejich budoucích cílů."

"Inovativní a dobře navržené technologie jsou pro obchody firmy Maxima velice důležité, protože usnadňují našim zaměstnancům plnit své denní úkoly snadno a rychle, čímž získají čas více se věnovat zákazníkům," řekl Viktors Troicins, generální ředitel firmy Maxima Latvija. "To nám umožní zvýšit produktivitu, nabízet zákazníkům vysoce kvalitní produkty za dostupné ceny a také podporovat rodiny po celém Lotyšsku. Jsme rádi, že můžeme provést další krok v digitalizaci, ve spolupráci s jedničkami v oblasti inovace a technologií a přinést tak našim zákazníkům i zaměstnancům významnou přidanou hodnotu."

O společnosti Reflexis Systems, Inc.

Reflexis Systems je předním poskytovatelem řešení pro chytré řízení, exekutivu a komunikaci, která poskytuje firmám s více pobočkami v oblasti maloobchodu, potravinářství, pohostinství a bankovnictví.

Chytrou platformu Reflexis ONETM používají naši zákazníci na celém světě k usnadnění řízení, zlepšování komunikace a optimalizaci rozhodování při plánování práce. Dnes platformu Reflexis ONETM využívá více než 275 předních firem v oblasti maloobchodu, potravinářství, pohostinství a bankovnictví pro měřitelné zvyšování produktivity práce a retence a zapojení zákazníků.

Reflexis Systems je soukromá společnost se sídlem v Dedhamu, ve státě Massachusetts a má pobočky ve městech Atlanta, Columbus, Londýn, Düsseldorf a Puné (Indie) a také kanceláře po celé Evropě a v Latinské Americe. Další informace najdete na webových stránkách www.Reflexisinc.com.

Sledujte Reflexis na sociálních sítích: LinkedIn | Blog | Twitter | YouTube

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/967455/Reflexis_Logo.jpg

KONTAKT: Reflexis Systems, Caroline Goatley, +44 (0) 1256 857319, marketingový ředitel, Evropa, Střední východ, Afrika, caroline.goatley@reflexisinc.com; Peter Czyryca, +1 (781) 493-3400 x351, manažer pro PR a vztahy s analytiky, Peter.Czyryca@reflexisinc.com

Klíčová slova USA-Británie-Lotyšsko-trh-počítače-Maxima Latvija-Reflexis Systems