VÝBĚR BARVY FASÁDY SE S WEBER STÁVÁ NYNÍ HROU - TAK SI POJĎTE ZAHRÁT

Výběr barev fasády ještě nikdy nebyl jednodušší. Díky nové online aplikaci si nyní můžete vyzkoušet, jak by vypadalo přebarvení vaší fasády. Aplikace, která umožňuje vizualizaci barevných kombinací z fotografie, výkresu domu nebo z připravené nabídky nejoblíbenějších typových domů v ČR, je tak pro všechny, kdo se chystají investovat do nové fasády svého domu. Aplikace s názvem webercolor architect je zdarma dostupná na portálech https://www.navrhni-si-fasadu.cz/ a https://www.cz.weber/, a to pro všechny typy zařízení.

Nová aplikace z dílny divize Weber, Skupiny Saint-Gobain, s názvem webercolor architect přináší téměř reálný pohled na dům v novém barevném provedení. Navíc ušetří čas, peníze i nervy za případně nevhodně zvolené kombinace barev vaší fasády.

Pro výběr vhodné barvy fasády stačí do aplikace načíst současný stav objektu nebo technický výkres. Za pomoci zcela intuitivních nástrojů se pak zvolí plochy, na kterých si uživatel může zvolit libovolný odstín z pestré palety veškerých barev a odstínů Weber včetně designových vychytávek. Barvy se přitom aplikují na definované plochy budovy. Odstíny se pak mohou měnit dle libosti. Tímto způsobem si zdarma může obarvit svůj dům každý, a to zcela dle svých představ - když se vám barva pak nebude líbit, jednoduše zkusíte další.

V případě, že uživatel není s výsledkem barevné vizualizace zcela spokojen, může práci přerušit, uložit a vrátit se ke svému projektu později. Nebo svůj projekt sdílet se svými přáteli. Výslednou barevnou vizualizaci projektu je možné si vytisknout nebo uložit do souboru *pdf. Součástí tohoto výstupu je také náhled na barevné řešení projektu a soupis použitých barev s jejich konkrétním číselným označením.

Něco o Weber:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

E-mail: monika.ruffrova@saint-gobain.com