Společnost TI Fluid Systems v reakci na COVID-19 podpoří společnosti Ford Motor Company a 3M ve výrobě dýchacích přístrojů s filtrací vzduchu

Společnost TI Fluid Systems (TIFS), přední světový dodavatel technologie automobilových kapalinových systémů, oznámila spolupráci se společnostmi Ford Motor Company a 3M při výrobě sestav vzduchových hadic pro přetlakové dýchací systémy s filtrací vzduchu (PAPR) v reakci na zvýšenou poptávku způsobenou vypuknutím nákazy COVID-19.

Dýchací přístroj PAPR společnosti 3M využívá dmychadlo na baterii, které je připevněno okolo pasu a přivádí filtrovaný vzduch do kapuce, která pomáhá poskytovat ochranu dýchacích cest pracovníkům, včetně pracovníků ve zdravotnických službách. Když společnost Ford představila své navrhované řešení pro zvýšení výroby, společnost TIFS viděla příležitost k využití stávajících konstrukčních a výrobních postupů k tomu, aby navrhla a vyráběla rychlospojky a nová řešení vzduchových hadic pro kapuce a ventilátory, které jsou používány v systému PAPR.

Výroba rychlospojek a předběžná montáž bude zajišťována v závodě společnosti TIFS v New Havenu v Michiganu, přičemž konečná montáž hadic se bude konat v zařízení v Ashley v Indianě. Udržování lokální produkce umožní společnostem Ford a 3M rychle uspokojit rostoucí poptávku a poskytnout tolik potřebnou ochranu zdravotnickým pracovníkům.

„Je nám ctí podporovat společnosti Ford a 3M našimi technickými a výrobními znalostmi při prosazování této humanitární iniciativy," řekl Bill Kozyra, prezident a generální ředitel společnosti TI Fluid Systems.

O společnosti TI Fluid Systems

Společnost TI Fluid Systems je předním světovým výrobcem systémů pro skladování, přesun a dodávání tekutin především pro trh lehkých automobilů. Společnost TI Fluid Systems má téměř 100 let zkušeností s automobilovými kapalinami a provozuje výrobní závody na 108 místech ve 28 zemích, které slouží všem hlavním světovým výrobcům OEM.

Více informací naleznete na webových stránkách www.tifluidsystems.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/811902/TI_Automotive_Logo.jpg

KONTAKT: Domenic Milicia, ředitel pro vztahy s veřejností a komunikaci, dmilicia@tifs.com, +1-248-296-8400

Klíčová slova USA-automoto-stroje-energie-koronavirus-firmy-TI Fluid Systems

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)