DESIGNOVÁ LAHŮDKA V ZATEPLOVACÍCH SYSTÉMECH - SKLO JAKO FINÁLNÍ POVRCH

Nový trend v zateplovacích systémech - kombinace tradiční omítky a skla.

Zateplovací systémy se sklem? Ano, nyní je to možné.

Weber pro letošní stavební sezónu nachystal zajímavé designové řešení zateplovacích systémů. Sklo a zateplovací systém nyní jde dohromady, to je weber therm style.

Hladký a klidně i barevný povrch skla, v němž se odráží obloha, okolní domy, stromy, tráva, neodolatelně vyzývá tuto netradiční fasádu pohladit rukou.

Nejde ale jen o design skla, které je dostupné celkem ve 100 barevných odstínech - jde o bezpečnostní, tepelně tvrzené sklo SGG emalit evolution HST, které architektům, projektantům a investorům nabízí další architektonické možnosti.

Detailněji o zateplovacím systému weber therm style zde: https://www.cz.weber/zateplovaci-systemy/zateplovaci-systemy/zateplovaci-system-se-sklenenym-povrchem-weber-therm-style

Něco o Weber:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@saint-gobain.com