Řešení Datadragon™ společnosti Isotropic transformuje správu šířky pásma a připravuje se na zprovoznění sítě sítí

Společnost Isotropic, důvěryhodný poskytovatel globálních internetových služeb nabízející bezkonkurenční jistotu, představí své revoluční řešení správy datových přenosů Datadragon™ na výstavě Satellite 2020 ve Washingtonu DC. Společnost prostřednictvím řešení Datadragon demonstruje svůj závazek rozvíjet využití technologie 5G v tomto odvětví prostřednictvím převzetí aktivní role při ověřování nových satelitních aplikací technologie 5G a vytváření nových nástrojů pro správu, které mohou podporovat systémy 5G.

Neustále se objevují nové technologie a standardy, včetně 5G, a proto je potřeba porozumění dostupnosti kapacity šířky pásma a modelům distribuce ve víceúčelových a hybridních sítích důležitější než kdykoli předtím. Toto je spojeno s neukojitelnou poptávkou po šířce pásma a rychlosti v důsledku poptávky zákazníků po větší konektivitě. Řešení Datadragon umožňuje bezprecedentní úroveň transparentnosti, optimalizace a personalizace na úrovni aplikací v jakékoli jednotkové nebo hybridní síti.

Využitím patentovaného algoritmu ve spojení s nejmodernější technologií AI nabízí Datadragon podrobné informace o každodenních činnostech uživatelů a dává klientům možnost optimalizovat a upřednostňovat přidělování šířky pásma podle potřeb svých koncových uživatelů.

„Řešení Datadragon úzce sleduje vzorce využití šířky pásma a historii uživatelů, aby vytvořilo větší efektivitu, která povede k dokonalým zkušenostem a příležitostem ke zvýšení výnosů z dodatečné šířky pásma a umožní poskytování výjimečných uživatelských zážitků," řekl Hank Zbierski, generální ředitel společnosti Isotropic. „Tyto strategické poznatky poskytnou našim klientům příležitosti k vytvoření nových toků výnosů a zvýšení ziskovosti sítě, které jsou v této měnící se době nezbytné."

Platforma Datadragon je již využívána v různých průmyslových odvětvích a zvyšuje schopnost zákazníků přiblížit se svým koncovým uživatelům, což jim umožňuje lépe využívat jejich šířku pásma.

„Od zavedení systému Datadragon máme nyní možnost vizualizovat data v síti, upřednostňovat časově kritické aplikace, jako je VoIP, a zajistit, aby nebyl vynechán žádný tok dat," řekl Michael Zalle, viceprezident společnosti Squire Tech Solutions, poskytovatele klíčových komunikací se sídlem v Texasu. „S portálem Datadragon můžeme snadno zjistit, zda je klient online, kde se nachází a zda jsou data přidělena správně. To je pro nás důležité, protože naši klienti mají často v kritickém období k dispozici omezené zdroje. Rozdíl, jakým řešení Datadragon zvýšilo celkovou spokojenost uživatelů s klienty, byl neskutečný."

Tým společnosti Isotropic bude k dispozici pro schůzky během výstavy Satellite 2020. Zjistěte více o řešení Datadragon a o tom, jak tato platforma může posílit vaše podnikání prostřednictvím sjednané schůzky. Kontakt: Toni Lee Rudnicki, e-mail: tlrudnicki@isotropic.network.

O společnosti Isotropic Networks

Společnost Isotropic Networks, Inc. (Isotropic) je světovým poskytovatelem satelitních internetových služeb a řešení pro správu sítě. S nejlepším provozem v satelitním průmyslu poskytujeme bezkonkurenční jistotu pro vedoucí pracovníky ve vysoce rizikových a psychicky náročných průmyslových odvětvích, včetně ropných a plynových, námořních a podnikových řešení.

Společnost Isotropic je založena na vysokých standardech pro řešení potíží a technicky složitých problémů s nejnovějšími technologiemi. Náš tým vysoce školených hardwarových a softwarových inženýrů poskytuje personalizované služby a řešení, která podporují naše klienty, kdykoli a kdekoli je nejvíce potřebují - nyní i do budoucna.

Isotropic spojuje planetu a neustále posouvá hranici toho, čím může být satelitní připojení.

www.isotropic.network

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/952870/Isotropic_Networks_Logo.jpg

KONTAKT: Isotropic, Toni Lee Rudnicki, ředitel pro marketing, +1 (603) 548-5532, tl.rudnicki@isotropic.network

Klíčová slova USA-komunikace-počítače-Isotropic Networks