Novinka: epoxidové podlahy - jednoduché a designové řešení

Epoxidová podlaha skýtá celou řadu výhod nejen při aplikaci, ale také při samotném užívání. Z těchto výhod jmenujme zejména jejich ekonomickou a časově méně náročnou aplikaci, žádné spáry, snadnou údržbu a výbornou mechanickou i chemickou odolnost.

Povrch epoxidové podlahy může být hladký nebo naopak se zvýšeným protiskluzem. Díky výhodám mají velmi široké upotřebení. Setkat se lze s nimi v parkovacích domech, technických prostorách, velkých i malých provozovnách, skladech, školách a školkách, ordinacích a čekárnách a v posledních letech se začínají využívat také v běžných interiérech jako zajímavé designové zpestření prostoru.

Epoxidová nabídka Weber zde:

Penetrační epoxidové nátěry, finální nátěry a stěrky a ostatní produkty

Video návod jak na epoxidové podlahy krok za krokem zde: https://www.youtube.com/watch?v=2ctocbw7HGU

Něco o Weber:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

E: monika.ruffrova@saint-gobain.com