Město Březová u Sokolova zve na festival KRIMIFEST 2019

Již od 6. do 10. listopadu 2019 se v Kulturním domě na Březové u Sokolova uskuteční další ročník festivalu kriminálních filmů a prevence kriminality tzv. KRIMIFEST BŘEZOVÁ 2019. Letos oslaví již 19 let existence na území České republiky.

Záštitu nad akcí převzal sám policejní prezident a spolupořadatelem festivalu je Krajské ředitelství Policie ČR - Územní odbor Sokolov. Hlavním partnerem festivalu je Karlovarský kraj.

Kromě filmových promítání, která potrvají od čtvrtka do neděle, proběhne také bohatý doprovodný program. Půjde o benefiční koncert Hudby Hradní stráže a Policie ČR, dále o besedu s českým hercem Ondřejem Vetchým nebo o koncert filmové hudby, který celý festival zakončí. Pro školy i veřejnost bude zpřístupněna antropologická výstava Kriminalistického ústavu Policie ČR s názvem "Sběratelé kostí", dále chystá Policie ČR pro základní a střední školy program zahrnující přednášky, výstavu policejní techniky, dynamické ukázky ze zásahu a ukázky psovodů.

Více informací o festivalu a předprodej vstupenek na www.mfc-brezova.cz.

Kontakt: Mgr. Michal Bedeč

vedoucí Kulturního domu a MFC Březová