ŽELEZNICE: Společnost Ermewa SA pořádá konferenci v Praze!

Dceřiná společnost francouzských státních drah SNCF, Ermewa SA, přední evropský provozovatel 45.000 železničních nákladních vozů, pořádá 21. února 2019 pod záštitou prezidenta ČR v pořadí svou již 3. konferenci na téma "Železniční infrastruktura ve střední a východní Evropě". Předchozí ročníky byly organizovány při centrále společnosti v Paříži, tentokrát výběr lokace připadl přímo do centra střední Evropy, do Prahy.

Konference s mezinárodním obsazením slibuje účast předních odborníků v železničním průmyslu, z nichž se několik postaví přímo k řečnickému pultu. Témat spojených s bezpečnou, efektivní a konkurenceschopnou železnicí se ujali předseda představenstva ČD Cargo, a.s., pan Ivan Bednárik, a předsedkyně představenstva EXPRESS GROUP, a.s., paní Alexandra Beljájevová, bývalý ministři dopravy ČR pánové Zdeněk Žák a Vít Bárta, ředitel SŽDC pan Jiří Svoboda nebo předseda sdružení CEDOP pan Petr Šlégr. Ze zahraničních odborníků přednese svůj příspěvek ohledně problematiky poslední míle pan Jan Elfenhorst, ředitel společnosti Lineas a bývalý ředitel obchodu v DB Schenker.

Více informací o konferenci naleznete na webových stránkách www.ermewaconferences.com.

Kontakt:

Ermewa SA