Devoteam získal prestižní status Premier Business Partnera pro Red Had

V červenci letošního roku Devoteam získal prestižní status Red Hat Premier Business Partner. K příležitosti tohoto, v Čechách unikátního partnerství, proběhl 25. září Devoteam Red Hat Partnership Launch. Hlavní náplní, jak je zvykem v Open Source komunitě, bylo sdílení praktických zkušeností z oblasti Open Source, DevOps & Cloud.

Red Hat je strategickým partnerem Devoteamu v mnoha zemích Evropy - Devoteam Česká republika se do tohoto elitního klubu po zásluze přidal. Je to krok, který přispěje k naplnění dlouhodobé strategie oslovit zákazníky s komplexním IT v různých zemích Evropy, poskytovat agilní a přínosné IT a posunout klienty blíž hybridním cloudům.

Konkrétně má dopomoct nasazení řešení jako je OpenShift pro podporu DevOps, kontejnerizaci aplikací Ansible pro automatizaci rutinních činností techniků či Cloudforms pro orchestraci. „Jsem ráda, že se Devoteam v ČR stal Premier Partnerem a bude se soustředit na konzultační a implementační služby s přidanou hodnotou v oblasti řízení Cloudu na které Red Hat do budoucna sází,“ komentuje Iveta Babulenková, Red Hat Country Manager.

Moderní informační technologie naráží čím dál častěji na problém inovativních řešení v jednotlivých oblastech. Spojit tyto malé ostrůvky a zvýšit celkovou hodnotu informačního prostředí v podniku je činnost, ve kterém patří Devoteam k absolutní špičce. „Pomáháme přenést Digitální transformaci od pojmu k realitě prostřednictvím nasazení moderních OpenSource technologií, které dokáží nejen snížit náklady na IT ale zejména přinést konkurenční výhodu,” říká Radek Bělina, Solution Director Devoteam Česká republika.

Přístup orientovaný na potřeby zákazníka se stal velkou přidanou hodnotu pro významné společnosti z různých odvětví. Celou akci přijel podpořit Managing Director Devoteam Benelux zodpovídající za oblast Cloud a DevOps, Geert Straigner. Před publikem vystoupil Filip Lenaerts, známá osobnost Open Source komunity. Ten představil své zkušenosti s řízením infrastruktury jako kódu - přístupu, který zvyšuje přizpůsobivost IT modernímu, dynamickému business prostředí a snižuje náklady na provoz. Pavel Souček navázal představením praktického příkladu nasazení řešení Cloudforms, které automatizuje a orchestruje mnoho činností v IT a umožní objednávat a řídit požadavky na IT podobně jako při nákupu v e-shopu.

O Devoteamu

Devoteam dodává firmám inovativní řešení v oblasti technologií a businessu. Více než šest tisíc zaměstnanců Devoteamu ve dvaceti zemích světa provádí firmy i zaměstnance digitální transformací. Devoteam Czech Republic začátkem roku oficiálně zahájil provoz ICE - International Centre of Excellence. V samém srdci Prahy tak vzniknul tým vysoce kvalifikovaných expertů z oblasti Service Excellence v IT i business oblastech jako jsou HR, Customer Service Management, Security a Project&Portfolio management. Nejsme jenom konzultanti a nejsme jenom technici - zvládneme provést společnosti digitální transformací “od A do Z”.

Kontakt:

Kateřina Hassmanová