Využijte možnost duální konektivity s AVM FRITZ!Box 6890 LTE

Německá společnost AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, bezdrátový přenos dat, hlas, video a IPTV. Hlavními produkty AVM jsou zařízení řady FRITZ!Box, která poskytují širokou škálu funkcí pro hlasovou i datovou komunikaci a multimédia v HD kvalitě včetně služeb IPTV a Video on Demand.

Jedním z nich je AVM FRITZ!Box 6890 LTE, který umožňuje využít moderní mobilní sítě LTE (3GPP Long Term Evolution). Přes mobilní připojení tak lze dosáhnout přenosové rychlosti až 300 Mbit/s při využití technologie LTE (CAT6), nebo až 42 Mbit/s prostřednictvím starších standardů pro mobilní data UMTS/HSPA+.

Kromě toho nabízí AVM FRITZ!Box 6890 LTE rovněž pevné připojení přes DSL po telefonních linkách, přičemž podporuje zavedené standardy ADSL, VDSL, VDSL vectoring a 35b supervectoring pro rychlosti do 300 Mbit/s.

V rámci nedávné akce Mobile World Congress představila společnost AVM chystanou novou verzi operačního systému FRITZ!OS, která dále rozšiřuje funkční možnosti tohoto zařízení. Konkrétně se jedná o schopnost routeru připojit se současně přes mobilní síť i DSL a spojit oba datové toky dohromady. V ideálním případě tak lze dosáhnout celkové přenosové rychlosti až 600 Mbit/s.

Jak je u nových modelů AVM FRITZ!Box již standardem, je ve výbavě rovněž špičkové řešení pro lokální bezdrátovou síť Wi-Fi 4x4 dual-band Wireless AC+N Multi-User MIMO s přenosovými rychlostmi až 1.733 Mbit/s + 800 Mbit/s. Samozřejmostí je i zpětná kompatibilita se staršími Wi-Fi standardy. Pro klasickou lokální síť Ethernet přes kabely jsou dále k dispozici čtyři gigabit LAN porty a rychlé připojení periferií umožňuje USB 3.0 port.

V nabídce nechybí ani funkce pro vysoce kvalitní telefonii (IP, analog, ISDN) s podporou bezdrátových přístrojů DECT. Jako koncové zařízení slouží multifunkční telefonní přístroj AVM FRITZ!Fon, který v sobě kombinuje DECT telefon s rozšířením CAT-iq pro HD telefonii pro komfortní integraci telefonních a internetových služeb.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

Kontakt:

Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10, www.gestocomm.cz

Klíčová slova ČR-Německo-počítače-komunikace-firmy-AVM-Gesto Communications

IT, telekomunikace