DinoPark 2018 * Sezóna v největší síti zábavních parků právě začíná!!!

Sezóna v největší síti zábavních parků právě začíná

S přicházejícím jarním sluncem se probouzí po zimním spánku i naši dinosauři a brány do druhohor v každém z pěti DinoParků v České republice se pro první letošní návštěvníky otevřou již tento víkend.

Vydejte se na dobrodružnou cestu do druhohor mezi statické i robotické ozvučené modely dinosaurů v životních velikostech a přírodních dekoracích, s dětskými atrakcemi, naučnými stezkami, skutečnými vykopávkami a spoustou zábavy.

DinoPark jako každý rok připravil spoustu novinek! V průběhu jara představí dinosauří rodinky našim návštěvníkům své potomky, i proto jsme sezónu nazvali „Sezóna mláďat“. Přijďte si i vy udělat fotku s dinosauří drobotinou, obdivujte tři mladé Tyrannosaury při svých hrách, roztomilé Apatosaury, právě narozené Stegosaury a mnoho dalších. V DinoParku Plzeň, Vyškov a Ostrava rozhodně nepřehlédnete 30 metrů velké pohyblivé Argentinosaury, největší robotické modely, které můžete od letošního roku v DinoParku vidět.

Každý z DinoParků je jiný, jen jeden vidět nestačí ;-)

Data otevření jednotlivých DinoParků:

DinoPark Zoo Plzeň - 30.3.

DinoPark Harfa Praha 30.3.

DinoPark Plaza Liberec - otevřeno celoročně DinoPark Ostrava - 30. 3.

DinoPark Zoopark Vyškov 29.3.

www.dinopark.cz

Kontakt pro novináře:

Milan Choulík

Klíčová slova ČR-zábava-Dino Park-firmy-WEST MEDIA

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl