Český CRM systém eWay-CRM boduje. Patří k nejlepším na trhu!

Čeští softwaroví vývojáři patří k nejlepším na světě, což na sklonku loňského roku potvrdili odborníci z firmy eWay System. Jejich produkt eWay-CRM byl renomovaným serverem Capterra vyhodnocen jako jeden z 20 nejlepších CRM softwarů. A že jde o velmi dobrý výsledek – počet hodnocených účastníků činil 550.

Vybrat systém CRM není snadné, ovšem v případě eWay-CRM chybu určitě neuděláte. Portál Capterranejvětší platforma pro vyhledávání a hodnocení softwaru – nezávisle posoudil jednotlivé funkce, cenu a uživatelská hodnocení. V poměru cena/výkon se české CRM s přehledem umístilo v první dvacítce.

Pro české vývojáře je umístění v top 20 velkým úspěchem. Jistě je potěšilo i hodnocení předsedkyně komise Kaitie Konelly, která uvedla, že ačkoliv produkt posuzovala poprvé, ihned od ní obdržel vysoké hodnocení (92 %). Ocenila široké spektrum funkcí, cenu (v základní verzi je CRM zdarma!) a další důležité aspekty. Mimo jiné i ohlasy uživatelů, kteří si práci v prostředí CRM nemohou vynachválit.

Ředitel firmy eWay System Jan Lalinský uvedl, že filosofií společnosti je nabízet efektivní nástroj na správu a řízení menším a středně velkým firmám za velmi příjemných cenových podmínek. Prestižní ocenění bere jako důkaz toho, že se jim cíle daří plnit.

A v čem je eWay-CRM tak výjimečný? Například v tom, že je postaven na rozhraní e-mailového klienta MS Outlook a uživatelé tak nemusí přecházet na jiný software a učit se pracovat v jiném prostředí.

Pokud víte, co je CRM systém, pak vám bude vysoké hodnocení eWay-CRM připadat oprávněné také při pohledu na výčet funkcí jednotlivých modulů. Umožňuje pokročilou správu kontaktů a projektů, efektivní vedení marketingových kampaní, reporty, analýzy a mnohem více. Přečíst si o něm můžete na www.eway-crm.com/cs/.

Kontakt:

eWay System s.r.o.