LC Waikiki uvádí svou speciální kolekci šatů "Rich Noir" pro Nový rok 2017

LC Waikiki (PRNewsfoto/LC Waikiki)

Kolekce nabídne odvážné černé barevné schéma s jiskřivými detaily. Módní maloobchodníci říkají, že zákazníci, kteří se nechtějí vzdát "romantického a okouzlujícího" stylu, najdou na Nový rok kus oblečení, který se bude hodit do jejich šatníku.

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/610113/LC_Waikiki_Logo.jpg)

(Foto: http://mma.prnewswire.com/media/610114/LC_Waikiki_glam_men_velvet_women.jpg)

(Foto: http://mma.prnewswire.com/media/610115/LC_Waikiki_New_Year_Collection_Men.jpg )

(Foto: http://mma.prnewswire.com/media/610116/LC_Waikiki_rich_noir.jpg)

(Foto: http://mma.prnewswire.com/media/610117/LC_Waikiki_romantic_feeling_lace.jpg)

Speciální kolekce šatů pro Nový rok má podle společnosti LC Waikiki za úkol "ožít s oslňujícími kusy". Kolekce bude obsahovat sametové bundy, šaty Tulle s propracovanými detaily, jiskřivé mikiny a korálkové kalhoty. Prodejce říká, že ženy, které se rozhodnou obléci do oblečení ze speciální novoroční kolekce LC Waikiki spojující důstojnost se stylovými detaily, budou na Nový rok centrem pozornosti. Kolekce s názvem "Rich Noir" je inspirována půvabem příjemné atmosféry, která přichází spolu s Novým rokem se zaměřením na eleganci a krásné siluety, třpytivé látky a luxusní doplňky. Vložené perlové detaily a třpytivé látky nabízejí dotek elegance a představují ženský vzhled. Dominantní černá barva bude doplněna červenou a šedou barvou upravenou sametovou texturou a výšivkou. Cílem kolekce je vyjádřit luxusního ducha pomocí trendových stylů a módních svršků.

Novoroční kolekce LC Waikiki, jemnost sametu, romantický dotek krajky a lesk perliček přinášejí do kolekce vzduch Nového roku. Cílem kolekce je zachovat energii a vzrušení Nového roku pomocí lesklých halen, zdobených hubených džínů, zdobených kalhot a sukní. Kolekce chce ztělesnit eleganci v různých provedeních s odpovídajícími doplňky.

Nová kolekce LC Waikiki pro muže bude obsahovat obleky navržené s přizpůsobeným stylem a z vysoce kvalitní látky. Základem této sbírky bude černá a bílá barva. Luxus představovaný klasickými kusy odráží kouzlo, které podle společnosti LC Waikiki dokonale odpovídá ženské kolekci.

O společnosti LC Waikiki

Společnost byla založena v roce 1988 v Turecku. Motto značky LC Waikiki je "Každý si zaslouží dobře se oblékat". V současnosti je LC Waikiki lídrem v konfekčním oděvním průmyslu, a se svými více než 850 obchody a přibližně 40 000 zaměstnanci slouží zákazníkům ve 38 zemích. Společnost si klade za cíl mít do roku 2023 celkem 1500 obchodů, a tím se stát jednou ze tří nejúspěšnějších evropských módních značek.

Zdroj: LC Waikiki

Rabia Gülsah Salgin, 0090 (0)5366990157, GULSAH.SALGIN@Lcwaikiki.com

Klíčová slova Turecko-móda-styl-LC Waikiki

Evropa, EU, NATO (es)