Společnost Alpinion MedicalSystems představila nový ultrazvukový diagnostický systém E-CUBE 8

E-CUBE 8, Smartness for your daily practice (PRNewsfoto/Alpinion Medical Systems)

E-CUBE 8 je nejchytřejším řešením pro každodenní praxi.

Společnost Alpinion Medical Systems, jeden z největších výrobců lékařských přístrojů v Jižní Koreji, představila své nové zařízení E-CUBE 8, nejnovější a poslední přírůstek řady E-CUBE. E-CUBE 8 je inteligentní a spolehlivý produkt, který zajišťuje vysoký výkon s vynikající kvalitou obrazu a víceúčelovou použitelností, což zvyšuje produktivitu kliniků.

E-CUBE 8 využívá vlajkovou modelovou platformu, která poskytuje lepší rozlišení, kontrast a jednotnost 2D snímků, které jsou s přidáním Dual pulseru zobrazovány jasně a přesně. Dopplerova data mohou být zobrazována bez narušení kvality 2D obrazu.

Zařízení E-CUBE 8 je dodáváno také s nově vyvinutými konvexními a fázovými převodníky s technologií PowerViewTM. Technologie PowerView TM rozptýlí generované teplo a zvyšuje účinnost ultrazvukových vln.

E-CUBE 8 s ergonomickým designem a pracovním postupem umožňuje pozitivní osobní zkušenost zdravotníkům i pacientům. Pro takovou zkušenost bylo zařízení vybaveno 21,5palcovým LED monitorem s plným HD displejem a intuitivní designem UI s vysoce citlivou 10,4palcovou kapacitní dotykovou obrazovkou. Klávesy ovládacího panelu a klávesnice jsou uspořádány co nejefektivněji a nejintuitivněji, aby se omezily zbytečné úkony a zkrátila doba vyšetření.

E-CUBE 8 využívá špičkový hardware s SSD, což zvyšuje stabilitu při používání, a rychlé spuštění umožňuje rychlejší přípravu pro zkoušku. Kombinace kompaktního designu exteriéru a připojené baterie umožňuje snazší přepravu zařízení E-CUBE 8 bez omezení místa. Gelový ohřívač s 3 kroky regulace teploty je dodáván volitelně a pomáhá zvýšit komfort pacientů.

Tento systém nabízí funkce pro vytváření vylepšené vizualizace a inteligentní analýzy, což z něj činí víceúčelový systém, který lze použít ve speciálních případech vyžadujících ultrazvukové zobrazování. Jeho technologie 3D/4D byla posílena technologií Volume AdvanceTM, pokročilejšími funkcemi pro zpracování objemových dat: Free Angle MSV, AnySlice TM a Volume Analysis. Klinické informace v objemových datech mohou být předávány přesněji a podrobněji. Needle VisionTM Plus je rovněž užitečné při jasnějším zobrazování jehly díky nastavení úhlu paprsku ve třech krocích během procedur prováděných ultrazvukem.

Díky těmto vysoce kvalitním platformám a vlastnostem se očekává, že přístroj E-CUBE 8 otevře novou éru ultrazvukových systémů střední třídy s nabídkou nových úrovní efektivity a produktivity.

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/586770/Daily_Practice.jpg

KONTAKT:

Pan Euichul Kwon (vedoucí týmu produkčního managementu), +82-70-7465-0065, euichul.kwon@alpinion.com

Klíčová slova Korea-elektronika-zdraví-firmy-Alpinion Medical Systems

Asie, Austrálie (as)