Nová éra datového centra Coolhousing

Datové centrum Coolhousing otevírá po půl roce optimalizování infrastruktury novou éru služeb! Díky nové kombinaci typologií funguje celá síť v režimu „high availability“ a zaručuje nejen vysokou dostupnost, perfektní propustnost a škálovatelnost, ale především rychlost a efektivitu pro Vaše síťové zařízení a servery.

Nová síťová infrastruktura datového centra Coolhousing přijímá ty nejlepší prvky z topologií „Spine & Leaf“ a „STP“. Vysokou rychlost, předvídatelnost, škálovatelnost, efektivní komunikaci sítě bez smyček zajištuje topologie „Spine & Leaf“ s konfigurační metodou Equal-Cost Multipating (ECMP). Přítomnost protokolu Spanning Tree „STP“ zase zaručuje okamžité přesměrování provozu na jinou trasu v případě výpadku více aktivních prvků. Díky takovému nastavení síťové infrastruktury je datové centrum plně redundantní a provozováno v režimu „high availability“ (HA).

Spolu s optimalizací infrastruktury byla rovněž vylepšena Anti-DDoS ochrana. Scrubbing centrum, srdce celého řešení, je nově provozováno již na úrovni poskytovatelů konektivity. Tím je datový provoz čištěn již u dodavatele a datové centrum Coolhousing je schopno čelit útokům v řádu stovek GB za sekundu.

Díky uvedeným změnám je datové centrum Coolhousing schopno nabídnout stávajícím i novým zákazníkům mnoho zcela nových služeb, jejichž postupné uvedení je již za rohem!

Coolhousing, to nejlepší pro váš server!

Další informace na stránkách:

Kontakt:

e-mail: info@coolhousing.net