V ČR je první vyhledávač slevových kupónů

Máte rádi slevy? Nově k Vám přichází portál Coupone.cz, který Vám pomůže najít slevové kupóny do nejznámějších obchodů jako je Mall.cz, Alza.cz, Okay Elektro, ale také těch méně známých, jako jsou 4Home.cz, Prodeti.cz nebo Armik.cz.

Kupóny a akční nabídky pro každého

Coupone.cz je vyhledávač, kde jednoduše a rychle naleznete přesně ten obchod a nabídku, kterou hledáte. V České republice můžete aktuálně vyhledávat mezi více než 15 tisíci nabídkami a slevovými kupóny z celkem více než 4 500 obchodů. Faktem je, že na Coupone.cz naleznete nejvíce českých slevových kupónů a akčních nabídek.

Množství nabídek, kupónů a dokonce obchodů se každým dnem neustále zvětšuje. Databáze Coupone.cz je denně udržována týmem zkušených pracovníků, kteří přidávají nové slevy, eliminují ty nefunkční a starají se o to, aby popis jednotlivých kupónů odpovídal skutečnosti.

Zvládne to i Vaše babička

Použití je naprosto jednoduché. Vepište do vyhledávacího políčka obchod, kde chcete nakoupit. Chytrý našeptávač Vám okamžitě zobrazí výsledky. Využít také můžete nabídku největších doporučených obchodů, které vyhledáváte nejvíce. V profilu obchodu naleznete jednotlivé nabídky a kupóny. Pokud se Vám některá nabídka zalíbí, jednoduše na ni kliknete, případný kód bude zkopírován do schránky a vy budete odkázáni přímo do obchodu, kde můžete začít vybírat zboží. Slevový kód poté uplatníte v košíku v příslušném políčku.

Chcete ke Coupone.cz přistupovat Vašeho mobilního telefonu či tabletu? Není problém! Coupone.cz nabízí jednoduchou mobilní verzi, do které se připojíte automaticky z kteréhokoliv zařízení po zadání příslušné adresy. Můžete tak Coupone.cz používat na cestách a zjistit tak, zda se Vám více vyplatí nakoupit zboží v kamenném obchodě nebo na internetu s použitím výhody, kterou naleznete.

Coupone.cz je mezinárodní

Coupone.cz funguje po celém světě. Své služby nabízí zákazníkům na všech kontinentech s výjimkou Antarktidy. Díky tomu můžete i Vy využívat zahraniční nabídky – se slevou tak můžete rezervovat letenky u zahraničních aerolinií, zakoupit levnou přepravu trajekty a loděmi nebo nakoupit levněji v kterékoliv mezinárodní mutaci daného obchodu a uplatnit tak i regionální nabídky. Pro změnu země, ve které chcete vyhledávat použijte rolovací nabídku vedle vyhledávacího pole. Pro každou zemi naleznete také v závorce primární jazyk, který vyhledávač používá.

Závislost, díky které ušetříte

Na internetu nakupuje dnes většina našeho národa. Velká část z nich ale neví, že může ušetřit. Pokud si zvyknete na návštěvu Coupone.cz před každým nákupem na internetu, vězte, že tento zvyk, který si vypěstujete Vám v dlouhodobém hledisku ušetří třeba i desetitisíce korun díky slevám, které dosahují i více než 50 %.

Kontakt:

Adam Polák