EET Europarts oznamuje nové partnerství s APG Cash Drawer – výrobcem pokladních zásuvek a pokladních řešení

Rychle rostoucí globální výrobce řešení pokladních zásuvek a systémů APG Cash Drawer dnes oznámil nový evropský distribuční vztah s EET Europarts. Nové partnerství rozšiřuje dosah společnosti APG napříč EMEA a tím vyplňuje zvýšenou poptávku spotřebitelů na konkurenčním trhu pokladních systémů.

"APG Cash Drawer má zákazníky po celém světě," uvedl Andrew Carr, evropský výkonný ředitel společnosti APG. "POS systémy se vyvíjí a pro nás je důležité, abychom rozšířili partnerský dosah v oblasti EMEA. Naše partnerství s EET Europarts bude hrát klíčovou roli v podpoře naší globální vize a nasazení nových technologií do Evropy i mimo ni - k tomu potřebujeme partnery, kteří mohou rychle dodat produkt prostřednictvím distribučních kanálů. "

"Jsme opravdu hrdí na to, že máme toto nové partnerství s APG," říká Richard Gregoire, ředitel EMEA, POS & Auto-ID společnosti EET Group. "Věříme, že APG je lídrem na trhu s pokladními systémy a tento posílený vztah potvrzuje náš závazek uspokojit rostoucí požadavky našich zákazníků. Toto partnerství také potvrzuje naši strategii stále rozšiřovat naší nabídku POS v celé oblasti EMEA tak, abychom mohli našim zákazníkům stále nabízet POS řešení s přidanou hodnotou. "

Další informace o distribuci produktů a řešení APG Cash Drawer získáte od místního prodejce společnosti EET Europarts: http://www.eeteuroparts.cz

O APG Cash Drawer, LLC

APG Cash Drawer s více než 38 lety zkušeností vyrábí širokou škálu vysoce odolných a spolehlivých pokladních zásuvek. Společnost APG si vybudovala reputaci jako dodavatel řešení pokladních zásuvek pro maloobchod, potraviny a pohostinství se zákazníky po celém světě. Ať už se jedná o standardní pokladní zásuvky, řešení navržená na míru nebo inteligentní zásuvkové schránky SMARTtillTM. Naše výrobky obsahují inovativní technologie, které celkově zvyšují efektivitu a bezpečnost v místě prodeje.

Chcete-li se dozvědět více o našich produktech, navštivte http://www.cashdrawer.com/europe

Kontakt:

www.eeteuroparts.cz