Platforma Airbitz umožňuje nákup a podej Bitcoinů v Evropě

Platforma Airbitz integruje burzu Bity jako peněženkový plug-in

Airbitz Inc., přední bitcoinová peněženka a společnost pro bezpečnost dat, dnes oznámila vznik partnerství se švýcarskou bitcoinovou burzou Bity, která jejich uživatelům umožňuje nákup a prodej kryptoměn za eura a švýcarské franky. Bity bude plug-in aplikací v rámci peněženky Airbitz Wallet, která umožní uživatelům platformy Airbitz nakupovat a prodávat bitcoiny za eura a švýcarské franky. Platforma Airbitz měla pouze jednu možnost nákupu a prodeje bitcoinů pro její uživatele s americkými bankovními účty, ale tento plug-in umožňuje uživatelům s evropskými bankovními účty nakupovat prostřednictvím peněženky Airbitz Wallet jednoduše, levně a bezpečně.

Toto je pouze jedna z mnoha možností naší peněženky a náhled do budoucnosti peněz. Airbitz je silně zaměřeno na to, aby se bitcoin stal velmi reálným, použitelným a praktickým pro miliardy uživatelů na celém světě. Naše nákupní a prodejní plug-iny budeme průběžně rozšiřovat o další měny a lokality, v závislosti na tržní poptávce a zdrojích.

Z partnerství s vynikající burzou Bity máme velikou radost a těšíme se na pomoc všem evropským uživatelům při operacích s bitcoinem a ostatními digitálními měnami.

O platformě Airbitz

Airbitz je zabezpečená platforma a mobilní bitcoinová peněženka s více než 100 000 uživateli. Airbitz se zaměřuje na dodávání snadno ovládaných a bezpečných blockchainových služeb a decentralizovaných aplikací, které vydláždí cestu k hromadnému využívání bezpečné platformy Edge Security Platform. Airbitz vyvíjelo tuto platformu od svého založení v roce 2014 a mobilní aplikace Airbitz, které mnoho uživatelů bitcoinu důvěrně zná, jsou na této platformě prvními v provozu osvědčenými aplikacemi. Od představení zabezpečení Edge Security SDK v 1. čtvrtletí roku 2016 je nyní v obchodech iOS a Android mnoho aplikací, které využívají Airbitz Edge Security.

O burze Bity

Bity je burza kryptoměn se sídlem ve Švýcarsku, která svým uživatelům umožňuje nákup a prodej kryptoměn bitcoin, ether a rep za eura a švýcarské franky. Bity vlastní také síť bitcoinových bankomatů provozovaných ve Švýcarsku.

Pro více informací o této tiskové zprávě kontaktujte:

Brett Maverick Musser

brett@airbitz.co

Airbitz Inc.

+1.844.928.9744

info@airbitz.co

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/494304/Airbitz_Logo.jpg

Klíčová slova USA-komunikace-počítače-finance-Airbitz

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace
Finance, ekonomika