DinoPark - nová sezóna 2017

Sezóna 2017 v DinoParku začíná! Jaro je tu v plné síle, příroda se probouzí po zimním spánku a stejně tak i naši dinosauři. Brány do druhohor v každém z pěti DinoParků v České republice se otevírají již tuto sobotu 1. dubna!

Vydejte se na dobrodružnou cestu do druhohor mezi statické i robotické ozvučené modely dinosaurů v životních velikostech v přírodních dekoracích, s dětskými atrakcemi, naučnými stezkami, skutečnými vykopávkami a spoustou zábavy.

DinoPark jako každý rok připravil spoustu novinek! Největší novinkou je nový 3D film Fino Dino a Dina Mina - Poprvé v DinoParku! Tento panoramatický film byl připraven speciálně pro DinoPark a návštěvníci ho nemohou vidět nikde jinde. Samozřejmostí jsou i nové scény a modely dinosaurů, které čekají od dubna na své první odvážné a zvídavé návštěvníky.

Každý z DinoParků je jiný, jen jeden vidět nestačí ;-)

Data otevření jednotlivých DinoParků:

DinoPark Zoo Plzeň - 1. 4.

DinoPark Harfa Praha 1. 4.

DinoPark Plaza Liberec - otevřeno celoročně DinoPark Ostrava - 1. 4.

DinoPark Zoopark Vyškov 1. 4.

Kontakt:

Milan Choulík, tel.: 777 107 052

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-zábava-DinoPark-firmy-West Media

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl