Výstava špičkové audio a video techniky

Špičkové audio sestavy, dokonalé televize, skutečné domácí kino a mnohem víc ze světa zvuku a obrazu pro domácnosti budete moci vyzkoušet při návštěvě již třetího ročníku Audio Video Show v Praze. Připravte se na husí kůži z dokonalých zážitků v pátek 31.3. a sobotu 1.4.!

To úplně nejlepší i různorodé zajímavosti z oblastí domácího zvuku a obrazu bude možné vyzkoušet již 31.3. a 1.4. 2017 v hotelu Don Giovanni v Praze. Letošní třetí ročník opět nabízí produkty zaměřené nejen na špičkový zvuk, dokonale ostrý a barevný obraz a přenesení výjimečných zážitků z filmů a hudby, ale také nabídne pohled na možnost domácí automatizace, takzvaného chytrého bydlení. Zastoupeny budou nejen známé značky jako Samsung či Panasonic, ale také exkluzivní luxusní produkty McIntosh, Sonus faber nebo Pioneer, SONY, Bose či Bang&Olufsen a stovky dalších v desítkách a desítkách expozic.

Návštěvníci mají jedinečnou příležitost setkat se s odborníky z oboru a zeptat se na vše, co je zajímá. Zároveň jsou pro návštěvníky připraveny přednášky a workshopy na téma úprav domácí akustiky, předvádění výroby exkluzivních audio výrobků nebo demonstrace podceňovaných rozdílů mezi přístroji.

Každý návštěvník obdrží exkluzivní ročenku spojenou s katalogem, kde najde široký přehled přístrojů, řešení, návodů a dalších zajímavostí ze světa věrné reprodukce zvuk a obrazu, ale i chytrého bydlení.

Vstupné pro osobu činí 150,- Kč / den a tak jako již tradičně i u předcházejících výstav je jeho výtěžek věnován ve prospěch dětské nadace UNICEF. Návštěvník zakoupením vstupenky nejen přispívá na dobrou věc, ale má šanci vyhrát i některou z desítek luxusních cen, od reprosoustav, přes kabely a sluchátka až po CD disky a LP desky.

Více informací, fotografie z minulých ročníků, ale i kontakt pro případné dotazy najdete na www.audio-video-show.cz nebo na níže uvedených kontaktech.

Kontakt:

Daniel Březina - daniel@audio-video-show.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-elektronika-Audio Video Show

IT, telekomunikace
Média, společnost a životní styl