Společnosti Airborne Wireless Network a Air Lease Corporation podepsaly MOU v oblasti strategického marketingového partnerství

ACCESSWIRE - Společnosti Airborne Wireless Network (OTCQB: ABWN) a Air Lease Corporation (NYSE: AL) dnes oznámily, že podepsaly memorandum o porozumění v oblasti strategického marketingového partnerství pro bezdrátovou širokopásmovou síť společnosti Airborne Wireless Network pod obchodní značkou „Infinitus Super Highway™."

Společnost Airborne Wireless Network vyvíjí svou síť „Infinitus Super Highway™," která má tvořit vzdušnou vysokorychlostní bezdrátovou širokopásmovou síť díky využití propojení letadel za letu jako tzv. opakovačů, které budou odebírat a vysílat širokopásmové signály z jednoho letadla na druhé.

Dle podmínek této dohody bude společnost Air Lease Corporation vystupovat jako exkluzivní marketingový agent a bude využívat svou rozsáhlou síť zákaznických leteckých společností při nabídce řešení „Infinitus Super Highway™" početným leteckým společnostem ve světě.

Jason T. de Mos, viceprezident obchodního rozvoje a dodržování leteckých předpisů, uvedl: „Air Lease Corporation je jednou z největších letadlových leasingových společností na světě. Jsme nadšeni, že můžeme náš systém nabízet světovým leteckým společnostem a představit se výrobcům, jako jsou Boeing a Airbus, s cílem instalace přípravné kabeláže pro naše zařízení v nových letadlech. Naše spolupráce bude velkým krokem k realizaci naší vize, protože jsme přesvědčeni, že vzdušná digitální dálnice je logickým řešením nedostatku světové konektivity. Toto partnerství ideálně odpovídá naší strategii a významnou měrou se přičiní k budoucnosti společnosti Airborne Wireless."

O společnosti Air Lease Corporation (NYSE: AL)

ALC je přední letadlovou leasingovou společností se sídlem v Los Angeles v Kalifornii, která obsluhuje své zákazníky z řad leteckých společností na celém světě. Společnost ALC a její tým odhodlaných a zkušených odborníků, jejichž hlavní činností je nákup komerčních letounů a jejich pronájem leteckým společnostem na celém světě s využitím řešení leasingu letadel na míru a jeho financování. Pro více informací navštivte webové stránky společnosti ALC na www.airleasecorp.com.

O společnosti Airborne Wireless Network (OTCQB: ABWN)

Tato společnost má v úmyslu vytvořit vzdušnou vysokorychlostní bezdrátovou širokopásmovou síť díky využití propojení letadel za letu. Každé letadlo, které bude součástí této sítě, bude představovat vzdušný opakovač (repeater) nebo router, který bude odebírat a vysílat širokopásmové signály z jednoho letadla na druhé a vytvářet tak digitální dálnici ve vzduchoprostoru. Tato síť má být dle slov společnosti vysokorychlostní širokopásmovou internetovou dálnicí, která rozšíří rozsah připojení. Tato společnost nemá v úmyslu poskytovat připojení pro maloobchodní koncové uživatele, ale vystupovat jako velkoobchodní nosič připojení pro cílové zákazníky, jakými mohou být poskytovatelé internetového připojení a telefonní společnosti.

V současnosti je světová konektivita zajišťována použitím podmořských kabelů, pozemních optických kabelů nebo satelitů. Společnost je přesvědčena, že její vzdušná digitální dálnice je logickým řešením pro vyplnění prostoru v rámci světové konektivity. Když bude tato síť plně vybudovaná a funkční, její využití je v zásadě neomezené. Síť této společnosti by po jejím dokončení měla kromě konektivity pro komerční a soukromá letadla během letu zajišťovat také nízkonákladovou vysokorychlostní konektivitu pro odlehlé oblasti, ostrovní země, lodě na moři a ropné věže.

Pro více informací navštivte webové stránky: www.airbornewirelessnetwork.com

Upozornění na výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva může obsahovat „výhledová prohlášení" ve smyslu zákona o vedení sporů v obchodu s cennými papíry - United States Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Tato prohlášení jsou založena na současných očekáváních a odhadech vedení společnosti a představují značná rizika a nejasnosti. Pokud budou základní předpoklady nepřesné nebo pokud se rizika či nejasnosti stanou skutečností, skutečné výsledky se mohou podstatně lišit od výsledků předpokládaných dle výhledového prohlášení.

Rizika a nejistoty zahrnují mimo jiné přístupnost kapitálu; nejistoty integrálně spojené s vývojem produktů nebo technologií a provozem společnosti ve vývojové fázi; získání dalších finančních prostředků potřebných pro pokračování našeho podnikání a vývoje produktů; naši schopnost vytvořit a komercializovat produkty na základě naší technologické platformy; konkurenci prostředí, ve kterém podnikáme; všeobecné průmyslové podmínky; všeobecné ekonomické faktory; dopady regulace průmyslu; technologický pokrok; nové produkty a patenty konkurenčních společností; potíže s výrobou nebo její opoždění; závislost na datech platnosti patentů společnosti; možnost soudních sporů včetně řešení patentových sporů a/nebo regulační opatření.

Kontakt:

Robert Haag

IRTH Communications

Tel.: +1-866-976-4784

ABWN@irthcommunications.com

Klíčová slova USA-komunikace-letectví-elektronika-Airborne Wireless Network

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Auto-moto, doprava a stroje
IT, telekomunikace