Dražba komerčního objektu z majetku Romana Čechmánka

V rámci zpeněžení majetku v insolvenčním řízení dlužníka Romana Čechmánka byla vyhlášena opakovaná dražba komerčního objektu v Prostějově, kterou bude organizovat společnost GAUTE, a.s.

Dle sdělení Petra Bartoše ze společnosti GAUTE, a.s., která bude dražbu pořádat, bude v této dražbě sníženo minimální podání na 50 % ceny znaleckých posudků, tj. 4,582.480 Kč. Dražba bude probíhat elektronicky na portálu www.verejnedrazby.cz. Konec dražby je stanoven na 13. 12. 2016. Zájemci se mohou s objektem seznámit na dražebních prohlídkách, které se budou konat 23. 11. 2016 a 5. 12. 2016 vždy ve 14:00 hod.

První dražba tohoto objektu proběhla dne 26.10.2016 s vyvolávací cenou 6,109.974 Kč, této dražby se nikdo nezúčastnil, proto je realizována opakovaná dražba se snížením minimálního podání.

Ve stejném termínu jako první dražba objektu v Prostějově proběhla úspěšná dražba další z nemovitostí Romana Čechmánka. Jednalo se o objekt pivovaru U Lva ve Zlíně. Dražby se zúčastnil jeden zájemce. Dosažená cena činí 7,777.777 Kč.

Bližší informace o opakované dražbě je možné zjistit na adrese www.verejnedrazby.cz/A2423

Konkurz na majetek bývalého úspěšného hokejového brankáře byl vyhlášen Krajským soudem v Brně již 3. 9. 2014. Součet zjištěných a popřených pohledávek činí 67,055.750,09 Kč.

Další informace obdržíte:

GAUTE, a.s., Lidická 26, 602 00 Brno, Mgr. Petr Bartoš, tel. 541 213 390, případně na www.verejnedrazby.cz/A2423

JUDr. Jaroslav Brož MJur, Marie Steyskalové 767/62, 602 00 Brno, tel. 541 245 475

Klíčová slova ČR-reality-hokej-dražby-Čechmánek-firmy-GAUTE

Stavebnictví, bydlení a reality