Největší fotografická událost podzimu již zítra!

V Národním domě na Vinohradech proběhne veletrh a festival současné fotografie - FOTOEXPO 2016

Vojtěch Duchoslav Hynek Čermák Kata Sedlak Robert Vano

Již tuto sobotu 22. října proběhne v Národním domě na Vinohradech čtvrtý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie - FOTOEXPO 2016, který je největším svátkem fotografie a fotografické techniky v České republice a na Slovensku.

Připraveno je 45 exkluzivních besed, workshopů a audiovizuálních projekcí známých fotografů. Můžete se těšit např. na světoznámého fotografa Roberta Vana, který představí svou novou knihu, na herce Hynka Čermáka, který povypráví o svobodě, odvaze a ženách, nebo na Vojtěcha Duchoslava, který Vás seznámí, jaké to je fotit velké "trabantí" expedice. Pokud Vás zajímá, jaké je to fotit emoce, zážitky a osobní vztahy ve své rodině, nenechte si ujít besedu se slovenskou fotografkou Katou Sedlak.

Nedílnou součástí veletrhu FOTOEXPO jsou i žhavé novinky vystavovatelů, odborné poradenství a speciální akce. Prezentováno bude na 55 předních značek fotografické techniky a příslušenství za účasti firem jako Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus a Sony. Těšit se ale můžete i na představení dronů s profesionální fototechnikou světového lídra letecké fotografie společnosti DJI.

Pokud chcete více prohloubit své znalosti, neváhejte navštívit specializované workshopy a semináře, které se budou týkat např. výběru monitorů, zábleskové techniky, focení do rawu, svatební reportáže, noční fotografie, portrétní fotky, natáčení videa, architektury, instagramu nebo focení starými objektivy.

I milovníci ženských půvabů si přijdou na své. Mimo pestré nabídky workshopů aktu mohou návštěvníci použít svůj fotoaparát na jedné z tematických stage s možností volného fotografování exotických a glamour modelek.

Podrobné programové schéma a informace k jednotlivým akcím najdete na webu www.fotoexpo.cz. Základní vstupenku za zvýhodněnou cenu zakoupíte v předprodeji za 250 Kč, na místě pak za 350 Kč. Předprodej vstupenek zajišťuje GoOut.cz.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-výtvarné-fotografie-Fotoexpo-firmy-Terinvest

Média, společnost a životní styl