Vyhlášeny veřejné dražby na prodej majetku Romana Čechmánka

V rámci zpeněžení majetku v insolvenčním řízení dlužníka Romana Čechmánka byly vyhlášeny dvě veřejné dražby, které bude organizovat společnost GAUTE, a.s.

Dle sdělení Mgr. Petra Bartoše ze společnosti GAUTE, a.s. se budou dražit restaurace s pivovarem ve Zlíně a objekt restaurace a nestátního zdravotního zařízení v Prostějově. Dražby budou probíhat elektronicky dle zákona 26/2000 Sb. na aukčním portálu společnosti a je možné je sledovat na adresách www.verejnedrazby.cz/A2266 a www.verejnedrazby.cz/A2267. Obě dražby končí dne 26.10. 2016.

Konkurz na majetek bývalého úspěšného hokejového brankáře byl vyhlášen Krajským soudem v Brně již 3. 9. 2014. Celkově bylo přihlášeno 78 pohledávek v úhrnné hodnotě 21,793.237 Kč

Další informace obdržíte: GAUTE, a.s., Lidická 26, 602 00 Brno, Mgr. Petr Bartoš, tel. 541 213 390 nebo +420 608 700 962, případně na www.verejnedrazby.cz/A2266 a www.verejnedrazby.cz/A2267

Insolvenční správce, JUDr. Jaroslav Brož MJur, jaroslav.broz@bbv-ak.cz, tel : +420 731 507 997

Klíčová slova ČR-reality-hokej-dražba