Rychlá půjčka pro šťastnější život

Jsme společnost Via SMS s.r.o. a rádi bychom tímto nabídli pomoc všem, kteří se ocitli bez finančních prostředků, všem, kdož potřebují rychle půjčit peníze a neví, kam se obrátit. Abychom ukázali, jakým způsobem pracujeme, dovolili jsme si (samozřejmě s dovolením klienta) představit jeden ukázkový příklad úspěšně vyřešeného problému.

Klientka

"Dobrý den, jmenuji se Jana a dostala jsem se do finančních problémů. Potřebuji urychleně půjčit 3000 korun. Myslíte, že byste mi mohli pomoci?"

Rychlá půjčka Via SMS

"Samozřejmě. Jelikož jste naší novou klientkou, můžeme vám půjčit finanční obnos od 100 do 6000 korun. Pokud se časem stanete naší stálou klientkou, pak můžete podle potřeby čerpat rychlou půjčku až do výše 20.000 korun!"

Klientka

"Víte, asi takhle narychlo neseženu žádného ručitele, a proto mě už také jedna společnost odmítla. Bude to problém?"

Rychlá půjčka Via SMS

"Ale nikoliv! Rychlá půjčka, kterou naše společnost nabízí, nevyžaduje žádné záruky, ani ručitele. Stačí, když budete mít bankovní účet, kam vám můžeme peníze poslat a mobilní telefon pro klientskou komunikaci. A vůbec nemusíte mít strach, my nebereme ohled na odmítnutí u jiných finančních institucí. Pokud nejste vedena jako dlužník, neexistuje žádná překážka, proč bychom vám nemohli pomoci."

Klientka

"Víte, já opravdu potřebuji rychlou půjčku. Jak rychlá je ta vaše půjčka?"

Rychlá půjčka Via SMS

"Rozhodnutí o schválení vaší půjčky obdržíte do deseti minut. A požadovanou částku můžete čerpat už od 15ti minut od schválení půjčky. Vše záleží na bankovním institutu, u kterého máte vedený účet. Podívejte se na naše stránky www.viasms.cz, kde najdete odpovědi na všechny vaše dotazy."

Rychlá půjčka od Via SMS už zachránila nejednu "neřešitelnou" situaci. A stejně jako klientka, která je již dnes naší stálou a spokojenou zákaznicí, můžete i Vy počítat s pomocnou rukou, kdykoliv to bude Vaše finanční situace vyžadovat.

Via SMS s.r.o. je tady vždy pro Vás

Kontaktujte nás, rádi pomůžeme